Debrecenben hol kapok DVD-t a babáról, ha UH-t kérek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem Debrecenben lakok, de ahova járok, ott nem csinálnak ilyet. Debrecenben, ha nincs bejelentett lakcímem itt, hol és mennyiért csinálnak meg egy UH-t, amin DVD-t is kapok a babáról?? és mi ennek a folyamata?? be kell jelentkezni?? Szólni kell külön, ha filmet szeretnék, vagy adnak maguktól ?? Előre is köszönöm :)2013. márc. 12. 11:22
2/2 anonim válasza:
Mi a Szent Anna utcai rendelőben voltunk. Előre be kell jelentkezni, időpontot kérni, szólni előre hogy mit szeretnél. De az Otiban is csinálnak állítólag, 4000ft-ért 20 perc dvd, plusz képek. Csak egy ürest lemezt kell vinned. Nem tudom ide vidékieknek kell-e beutaló. Meg kell kérdezni. Én is "vidéki" vagyok (Sámsonkerti), az Otit akarom megkérdezgetni mostanában ezekről a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!