Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debrecenben a Kenézyben adnak...

Debrecenben a Kenézyben adnak uh képet a babáról?

Figyelt kérdés

Sima sztk-s rendelésre járok. Adnak 2d-s uh képet ha kérek? És ha igen mennyibe kerül?

Köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 10. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kép nincs, apa is csak fél 2 után mehet be/már ha nem vagytok protekciósak/
2013. jan. 10. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem adnak, kérésre sem, ki is van írva. Azt mondták, nem foglalkoznak ilyesmivel...
2013. jan. 10. 15:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt szomorúan hallom. Akkor ha képet szeretnék a bébiről, akkor nem marad más, mint 4d uh-ra menni??
2013. jan. 10. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én az EJK-be járok a Bethlen utcára SZTK-s ultrahangra, ritka normális itt a szonográfus és mindent átnéz rendesen. Nekem a dokim kérdezte, h hova adjon beutalót (ő is sztk-s). Itt az EJK-nél 1000 ft egy kép, de a nőci mindig 3 képet ad ennyiért :) Itt ha beutaló nélkül akarsz ultrahangot, az 3000.
2013. jan. 10. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg nem adnak! :(

Csak protekciósoknak,tapasztalatból mondom.

2013. jan. 10. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem adnak, csak ha van ott ismerösöd. Én is elmentem 4D-re 28 hetesen mert a Kenèzy-ben nem tudták a nemèt megmondani! Viszont az elsõ kèt uh-n a bethlen utcán voltam (7 ès 12 hetesen) nagyon rendes a szonográfus csaj, 12 hetesen 2 kèpet is adott egy áráèrt ès nagyon alapos is. De a dokim Kenèzys így odd kellet járnom. Most olvasom,hogy beutaló nèlkül is lehet menni, ha vègre sikerül a2. baba oda is elmegyek!
2013. jan. 10. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!