Miért tiltanak mindent terhesség alatt?
már lassan ,mindentöl eltiltsák a kismamákat, értem itt azon
ne igyál tejet,mert tejérzékeny lesz, csak ásvány vizet lehet inni, ne igyál teát,kávét, ne fogyasz olyan terméket amibe aszpartám van:...na igen ám de mindenbe az van,szóval már lassan semmit nem lehet :-) ja nyáron ne igyak sok folyadékot mert vizesedést okoz,
akkor ne olvass femina.hu-t. azon szoktam röhögni, h szerintük terhesen még a levegővétel is tilos forgalmas útkereszteződésben :)
azért én odafigyelek. nekem is jó, h tisztul a szervezetem, meg a babának is. én úgy fogom fel h jó alkalom ez egy 9 hónapos alapméregtelenítésre, mivel eddig még 3 naposra is nehezen voltam hajlandó. most megvan a kellő motiváció. régen is vigyáztam magamra, egészségesen étkeztem, jógáztam és alig ittam, de du 2-re azért már bőven túl voltam két kávén és dohányoztam is. szóval nem is akarom megszegni, mert a lehető legjobb alkalom egy kis megtisztulásra. uakkor az első trimeszterben voltak nehéz időszakok és ha úgy éreztem, h én most csak májkrémes kenyeret tudok enni szénsavas gyömbérrel és semmi mást, akkor azt ettem-ittam, mert más amúgy se csúszott volna, enni, inni meg kell. nekem csak a büdi és penészes sajtok hiányoznak, az nem egészségtelen alapból és mindig is imádtam őket. de most nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!