Terhességi toxémiám lenne?
5 napja nagyon vizesedek és semmi nem használ ellene. Ráadásul tegnap nagyon lusta volt a Babó délelőtt, délután és este viszont úgy ficánkolt, mint eddig.
Ma azonban az NST-m bár reaktív volt, én nem voltam megelégedve vele: máskor sokkal erőteljesebbek a rúgásai és többször mozog. Az UH-on az áramlás jó volt, s ma kaptam meg a vérképemet is, ami tökéletes.
Voltam védőnőnél is, aki monddta, hogy oedemás vagyok, s már nemcsak a bokám és a térdem tűnt el, hanem a csuklóm is és nagyon pufi az arcom.
Ráadásul, amióta észrevettem a vitzesedést (5 napja), azóta 3,5 kg plussz van rajtam!!!
Ja, s a vérnyomás is ma már 140/92 volt, holott eddig 100/60 és 110/70 között mozgott.
Viszont nincs fehérje a vizeletemben.
Azt mondta, holnap menjek vissza a dokimhoz, mert ez figyelemfelkeltő.
De most sem mocorog úgy a Kicsi... Megvolt a 10 mozgás (9.00-tól 12.30-ra lemozogta-nálunk így kell számolni), de nem vagyok nyugodt. Délután viszont nincs bent a dokim. Mit tegyek???
Szerintetek toxémiás vagyok? Vagy nagyon közel az "Idő"?
36+5 hetes km
De nem ártok a babának, ha csak holnap megyek be a kórházba?
Milyen káros hatással lehet rá, ha "húzom az időt", ha valóban mérgezésem van?
Itt vagyunk a végén és most jön a baj...
Készen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!