19 vagyok, köldökpiercingem van 2 éve, most olvastam, hogy terhesség alatt van, akinek csúnya lesz, ha most kiveszem, és kb.25 évesen szülök, akkor még beforrhat szépre?
Óvatosan légyszi a kommentekkel, mert nagyon meg vagyok ijedve, köszi! :)
Akinek van esetleg tapasztalata hasonlóval, az is érdekelne.
Akkor most jól értem, 19 évesen attól félsz, hogy ha majd 25 évesen szülni fogsz szép marad-e a köldököd?
A napokban nemrég láttam itt egy pocakfotót, amin volt piercing, és szép volt. Persze, ez nem statisztika, csak egyetlen eset. Ha ennyire félsz, vedd ki, persze. De azért 6 évre előre tervezni a köldök-szépséget, meg úgy egyáltalán a babát, szerintem merész. Én a helyedben élném az életem úgy, ahogy eddig. Nem lesz semmi baja a köldöködnek.
Ha két éve bent van a piercinged akkor az már soha nem fog nyomtalanul meggyógyulni. Örökre ott marad a helye.
Vannak akik az egész terhesség alatt tudják viselni a piercinget.
Én 10 hetes terhesen vettem ki (3 év után) mert éreztem, hogy feszül. Jelenleg olyan a piercing helye mintha még mindig be tudnám tenni (alul-felül látszik a luk), de már nem megy bele a pc mert a közepe össze van forrva.
26 hkm
Szia!
Én évek óta nem hordom a piercingemet, de nem forrt be. Most a 24.hétben összeforrt a felső lyuk.
De ez legyen a legnagyobb problémám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!