Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 vagyok, köldökpiercingem...

19 vagyok, köldökpiercingem van 2 éve, most olvastam, hogy terhesség alatt van, akinek csúnya lesz, ha most kiveszem, és kb.25 évesen szülök, akkor még beforrhat szépre?

Figyelt kérdés

Óvatosan légyszi a kommentekkel, mert nagyon meg vagyok ijedve, köszi! :)

Akinek van esetleg tapasztalata hasonlóval, az is érdekelne.

2013. márc. 11. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor most jól értem, 19 évesen attól félsz, hogy ha majd 25 évesen szülni fogsz szép marad-e a köldököd?

A napokban nemrég láttam itt egy pocakfotót, amin volt piercing, és szép volt. Persze, ez nem statisztika, csak egyetlen eset. Ha ennyire félsz, vedd ki, persze. De azért 6 évre előre tervezni a köldök-szépséget, meg úgy egyáltalán a babát, szerintem merész. Én a helyedben élném az életem úgy, ahogy eddig. Nem lesz semmi baja a köldöködnek.

2013. márc. 11. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi ebben a korai? Egyszer biztos, hogy szeretnék majd babát, köldökpiercingem meg van, ezért jobb előre gondolkodni. Olvastam egy esetet, ami megrémített, ezért tettem fel a kérdést, mondjuk az csak 1 volt a sok közül... :)
2013. márc. 11. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt.Olyan a bőröm hogy hiába veszem ki,nem forr be a lyuk,csak középen nő be picit.terhességem alatt ki kellett vennem,mert ki is fordult a köldököm,nagy volt a hasam.Ahol a piercing átmegy a bőr alatt,nekem az a rész megnyúlt,és ott csíkosodott ki csak a bőröm,szoval nem szép,az azló és felső rész(a két lyuk) pedig kitágult,igy van két nagy lyuk és a közepén egy hártyás résznyire nőtt csak be.Ha ezt mondta volna nekem valaki hogy ilyen is lehet,tutti nem csináltatom meg.Van akinek viszont nem is látszik a helye,vagy nem nyúlik meg és olyan mint volt(én ha visszateszem,olyat kéne vennem amin nincs szinte a 2 golyó között szár,oléyan kis vékony a bőr ami tartja,és már 4 éve szültem)
2013. márc. 11. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. A terhesség miatt kivettem, összeforrt, visszatenni már nem tudtam. A lyuk látszik, pont annyira, mint ahogy látszott akkor is, mikor kivettem. Annál nem lett se csúnyább se szebb. A nagy pocakomnál sem torzult el, kb terhesen is ennyire látszott.
2013. márc. 11. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha két éve bent van a piercinged akkor az már soha nem fog nyomtalanul meggyógyulni. Örökre ott marad a helye.

Vannak akik az egész terhesség alatt tudják viselni a piercinget.

Én 10 hetes terhesen vettem ki (3 év után) mert éreztem, hogy feszül. Jelenleg olyan a piercing helye mintha még mindig be tudnám tenni (alul-felül látszik a luk), de már nem megy bele a pc mert a közepe össze van forrva.

26 hkm

2013. márc. 11. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én évek óta nem hordom a piercingemet, de nem forrt be. Most a 24.hétben összeforrt a felső lyuk.

De ez legyen a legnagyobb problémám!

2013. márc. 11. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mostmár vedd ki! Szülés után vissza fogod tudni tenni, ennyi idő alatt nem forr be (nekem sem forrt be hónapok alatt).
2013. márc. 11. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!