Mennyiért vállal szülést Dr. Hamvas Ferenc?
Figyelt kérdés
Sajnos árlistát sehol nem találok, 2x voltam nála, hihetetlen de elfelejtettem megkérdezni.
Nagyon remélem, nem csillagászati ára lesz:(
2013. márc. 10. 15:48
11/12 anonim válasza:
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Kétszer voltam nála. Mikor ott voltam akkor is az orvostudakozós kérdésekre válaszolt!!!! Hát így megy jól az üzlet biztos! A rendelőben nincs ultrahang se. Ráadásul büdös van a mellékhelységben, undorító az egész. Véleményem szerint ez nem magánrendelés, ez pénzlehúzás. Ügyesen kitalálta, neten válaszolgat kedvesen, hogy szívesen segít, hívd fel, keresd meg. Aztán a pénzedért nem kapsz semmit szinte csak agymosást. Nagyon nagy csalódás volt. Senkinek se ajánlanám.
12/12 anonim válasza:
2012-ben szültem nála a fiamat, és 100 ezret kért. Valóban ő hozakodott elő azzal, hogy mennyit kér a szülésért. Nekem is fura volt. A második fiam már nem nála született két évvel később, mert én is pénzéhesnek tartom + untam már az állandó ezoterikus okoskodását, egyszer csak betelt a pohár. Ráadásul nem fejleszti a rendelőjét, nincs uh. készüléke és a baba szívhangját nem mindig hallottuk a ketyeréjével, mert azt mondta, "biztos merül benne az elem". Egyébként majdnem 10 évig voltam a páciense..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!