Dr Lévárdi Ferenc (Bp. Margit korház) mennyiért válal szülést? Megmondja, hogy mennyi vagy amennyit akarsz annyit adsz?
Figyelt kérdés
Mindenkép megfogom kérdezni,csak szeretném tudni,hogy kb. mire is számithatok.2010. jún. 4. 17:12
1/3 anonim válasza:
En is a Margit korhazban fogok szulni.
Errol az orvosrol sajnos nem halottam meg, en Dr Mousa Moustafanal fogok szulni.O 100ezer Ft-ert vallalt el engem,de ebbe beleszamitodnak a maganrendelesek.
Te mikorara vagy kiirva?
24 es fel hetes km.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekontárkodok a kérdésedbe, de én is a Mustafa doktornál szültem és nekem csak maga a szülés volt 100 000 Ft. Minden egyes vizsgálatnál külön kellett fizetnem nem is keveset :( Ez szimpátia alapján megy, vagy kit tudunk jobban lehúzni, nem értem. Amúgy teljesen meg voltam elégedve vele, nem bánom a pénzt, csak kicsit fura, hogy ahány beteg annyi féle tarifa.
3/3 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális a kérdésed, de hátha valakit érdekel még.
Lévárdinál szültem mindkét gyerekemet, a barátnőm is nála szült kettőt. Nagyon profi orvos, rá merem bízni magam, már műtött is nőgyó ügyben. Sosem kért pénzt, annyit adtam amennyit tudtam vagy gondoltam. Ő nem olyan orvos, aki előre kiköti hogy ennyiért és ennyiért szülhetsz nála. A magánrendelésen van fix tarifa, ahogy más dokiknál is. Csak ajánlani tudom, ha még szülnék csakis hozzá mennék megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!