Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmusnál normális ha...

Orgazmusnál normális ha bekeményedik a hasam vagy inkább mellőzzem?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a dokik ilyenkor inkább a mellőzést javasolják.
2013. márc. 10. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez normális dolog! Feltéve ha nem jár együtt görccsel vagy vérzéssel és hamar elmúlik.
2013. márc. 10. 14:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs görcs és fájdalom sem és tényleg hamar múlik!
2013. márc. 10. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen esetben nem ajánlatos együtt lenni,mert a keményedés (még akkor is ha nincs görcs!) beindíthatja a szülést!!Ezért szokták ilyen esetekben tiltani az orvosok a házas életet!!Tudom,mert én is keményedek,csak én sajnos görcsölni is szoktam,és engem már a 22. héttől eltiltottak a házas élettől!!

Ezt mindenképpen beszéld meg az orvosoddal és addig is mellőzétek a szexet!!

31+5 hkm

2013. márc. 10. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért lettél eltiltva mert görcsöltél. A keményedés egy természetes velejárója a terhességnek! Mint írtam, akkor jelent problémát ha görcs vagy vérzés társul hozzá, esetleg nagyon sokáig tart. De természetesen kérdezd meg a dokidat is! Mi azért elég aktív házaséletet élünk és nekem is mindig bekeményedik orgazmus után a hasam, de semmi egyéb. Teljesen zárt vagyok és nem szültem meg...
2013. márc. 10. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ha bekeményedik! Nekem minden terhességemnél, a második trimesztertől kezdve minden orgazmus után bekeményedett a hasam. Ennek ellenére nem lettem eltiltva, és nem is mellőztük. Mindegyik gyerek időre született. Ha erős görcs vagy vérzés jelentkezik, akkor tényleg hanyagolni kell, de ha csak bekeményedik egy rövid időre, akkor nem!
2013. márc. 10. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Én hasam is keményedik orgazmus után kb. a 15 héttől, előző terhességemnél is így volt, de időre szültem, most pedig teljesen zárt vagyok, így eltiltás sincs semmi jótól. :)
2013. márc. 10. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

én akkor az azt ajánlom,hogy beszéld ezt meg az orvosoddal,mert lehet,hogy neked nem fontos,de az orvosnak ez sok mindent elmondhat az állapototokról!!!

Én a helyedben a biztonságra törekednék,és nem hallgatnék itt egyetlen tanácsadóra sem,akik szerint nyugodtan elhanyagolható ez a dolog és felelőtlenül-nyugodtan szexelhetsz tovább!!

2013. márc. 11. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
*én akkor is azt
2013. márc. 11. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de hány terhességet csináltál végig, hogy ennyire lehúzol mindenkit?

Amúgy meg senki nem írta, hogy titkolja el az orvos elől!

2013. márc. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!