Szerintetek normális? Még csak 16 hetes vagyok, de már elég sok mindenem szokott fájni! 2. -ik terhességem!
Nem még nem szabadna. Valószínűleg nem jó a testtartásod és ebből fakad, hogy fáj mindened. nincsen lúdtalpad?
Figyelj a cipőre mit viselsz. Kemény legyen hátul a sarkadnál hogy tartsa a bokádat és legyen egy pici sarka.
Mennyit mozogtál terhességed előtt?
Jaj majdnem lemaradt nyáron kerüld a topánka cipőket és azokat a papucsokat amiknek nincsen sarka.
Akkor a topánkákat ne viseld jó tanács.Ortopédián dolgozok és ráadásul 17 hetes terhes.
Lehet egy kicsit növelned kellene a mozgás mennyiségedet. Mert a rossz testartásból adódhat, hogy fáj mindened, és ha a talpad fáj akkor kiterjedhet az egész testedre mert már megváltozik a terhelése a lábadnak. Amit még tudnék javasolni egy egyedi készítésű talpbetét (ez 18 év felett nem vény köteles) ott ahol cipőket csinálnak általában megcsinálják a talpbetétet is. + talp torna. Ha gondolod írj rám, mert ha pesti vagy akkor tudok egy jó helyett ahonnan a betegeink nagyon jó tapasztalatokkal jönnek vissza.
Szerintem is normális.
Illetve akkor főleg, ha azelőtt is volt ilyen problémád, csak tünetekkel nem járt még. Én gyógytornára jártam terhesség előtt, mert a csípőmmel van problémám, a terhesség óta felerősödtek a fájdalmak is. Most kismamatornával enyhítem őket.
Emberek mióta normális, ha fájdalommal küzd az ember? Harmadik válaszoló vagyok és ortopédián dolgozom tudom miről beszélek. Főleg ha van is tudottan probléma az embernek. Ha a van egy lúdtalp akkor lehet korrigál egy talp betéttel és enyhülnek illetve szűnnek a panaszok. Most komolyan második babámat várom és igen voltak derék fájásaim de ezek megszüntethetők illetve enyhíthetők. Az, hogy valakinek mindene fáj az nem jelenti azt, hogy természetes pláne a 16dik héten. Még akkor a baba viszonylag kicsi akkor mi lesz 30-40dik hét között amikor ténylegesen nagy a baba súlya.
A fájdalom sosem természetes. Nyilván vannak szituk amikor rá lehet fogni a terhességre de akkor is utána kell járni, hogy tényleg csak az e a baj.
Most már második válaszoló vagyok. Elnézést nem figyeltem, hogy egy válasz törölték.
2 éves kislány és 17 hetes pocaklakó anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!