15 hetes terhes vagyok. Még milyen vizsgálatok következnek?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy még milyen vizsgálatokra számtsak?
16 hetes vérvizsgálat lesz jövőhéten
20 hetes UH lesz 5 hét múlva.
És még mi várható? Mert sajnos nem tudom.
Köszi a segítséget.
2008. jún. 9. 09:27
1/2 anonim válasza:
18 hetesen genetikai UH,az AFP erdemény birtokában.
26 hetesen lesz a vércukorterhelés.
Én 4 hetente jártam UH-ra.
Mióta betöltöttem a 35.hetet vettek hüvelyváladékot és minden héten CTG-re megyünk a szülésig.
Ha túllépnénk a terminust,akkor megnézik UH-val a babót és mindennap a kis szívét is.
Boldog babavárást!
37 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Szia! Úgy van, ahogy az előttem író kismama írta! Ezen kívül nekem még volt/lesz minden trimeszterben egyszer nagylabor, ahová a háziorvosom utal be. Rutin vérkép, teljes vizelet vizsgálat. UH-k időpontjáról meg a nőorvosod úgyis tájékoztatni fog. Nekem mindig az utolsó alkalommal mondja, hogy mikor menjek elgközelebb - 4 hétente amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!