Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy év sikertelen próbálkozás...

Egy év sikertelen próbálkozás után megyek vissza a dokihoz. Milyen vizsgálatok következnek?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredett vagyok!

A doki legutóbb mindent rendben talált, azt mondta egy év próbálkozás után menjek csak vissza. Én nagyon türelmetlen vagyok, itt olvasom, hogy nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben...

2008. júl. 15. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Neked valószínűleg egy vizsgálat, és vérvétel lesz, hogy a hormonszintjeidet megnézzék. Ha veled minden rendben, akkor a párodat küldik el spermavizsgálatra. Ha esetleg van v.mi gond, akkor gyógyszeres kezelés, ha az sem segít, akkor urológiai vizsgálat. Aztán méhátfúvás neked esetleg, majd a legvégső az inszemináció, majd a lombik.

De ne keseredj el, mert ez előtt még rengeteget tudnak tenni, ami segít.

Kitartás! :)

2008. júl. 15. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne hari, de én nem vártam volna egy évet! Vizsgálták már a párodat? Nem mondom, hogy 1 év olyan sok idő, de én a saját megnyugtatásomra 6 hónap után újra elmentem dokihoz és nem nézett rám furcsán, mert egyértelműen közöltem, hogy babát szeretnénk és nem akarok várni több hónapot.
2008. júl. 15. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok. Gondolom neked is csinálnak újra egy rákszűrést, egy laborvizsgálatot, amiből kiszűrik, hogy van-e gyulladás valahol a szervezetedben, vagy ha lelkiismeretes az orvos, akkor rögtön kér hormonvizsgálatot is. Esetleg egy hónapon át uh-val megpróbálja nyomon követni a peteérésedet, ezzel segíthet időzíteni. Aztán a párodra egy urológiai vizsgálat vár, majd az andrológiai intézetben néznek egy spermaképet. Innentől pedig minden azon múlik, hogy milyenek az eredményeitek. Ne aggódj, ma ezek már rutin vizsgálatoknak számítanak.

És mégegy jótanács: ha nem bízol abban, hogy az orvos valóban mindent elkövet annak érdekében, hogy mielőbb babátok legyen, keress egy másikat, mert sokszor előfordult már, hogy egy másik doki meglátta, amit az előző esetleg nem.

Nagyon sok sikert!

2008. júl. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!