Dr. Varga Józsefről, szekszárdi nőgyógyászról tudnátok friss infókat mondani? Babát szeretnénk, őt ajánlották, de nem tudtak konkrétumokat mondani.
Figyelt kérdés
Van-e magánrendelése, mi a véleményetek róla, mennyi nála a vizsgálat/terhestanácsadás? Esetleg tudnátok mást ajánlani, aki szerintetek jó orvos Szekszárdon?2013. márc. 9. 18:00
1/3 anonim válasza:
Szia! Őt nem ismerem, igaz a szekszárdi nőgyógyászokat sem nagyon, egyszer voltam a terhességem alatt vizsgálaton Dr. Kőszegi Lászlónál (ügyeletre bementem egy vasárnap, és ő volt bent), na róla csak pozitív dolgokat tudok mondani. Ha Szekszárdon szültem volna, vagy őt vagy Kun Attilát választottam volna. Utóbbit régóta ismerem, szintén nagyon alapos és lelkiismeretes. De azért hátha ír valaki, aki a kérdéses dokit is ismeri:-)Minden jót és nagyon boldog babavárást!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, Kun Attilát is említették már. Remélem valaki azért jár hozzá. :)
2013. márc. 10. 06:55
3/3 anonim válasza:
Kun én hozzá szoktam járni nagyon aranyos és nem pénz éhes!A varga is jo most szült nála ismim 50-ért.. én 3at a Vidánál szültem ö 3ezeret kér egy vizsgálatért és 30 a szülés!
Huán Bako ök 100minmum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!