Székesfehérvári Dr. Csetényi nőgyógyászról véleményt mondani?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 18:38
1/16 anonim válasza:
Én csak jókat hallottam róla. Magánja is van, az biztos, de erről bővebbet nem tudok...
Nagyon kedves doki, én vérzés miatt kerültem hozzá az ambullanciára egyik éjszaka, a terhesség 6. hetében. Nagyon megértő volt, látta, hogy reszketek a félelemtől, és ő csak bíztatott. 5 pozitív dolgot is mondott akkor, így visszaadta reményt, hogy semmi nincs veszve...
2/16 anonim válasza:
Nekem nem ő volt a dokim.
De sok jót hallottam róla. Egyszer ultrahangozott és nagyon alapos volt.
3/16 anonim válasza:
Szia!Én nála szültem 3 hónapja.Imádom!Magánrendelésen és a kórházban is nagyon kedves volt.Ha lahatne az összes nőt hozzá küldeném.
4/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hol van magánrendelése, mennyi a tarifája (szülés is) illetve egy elérhetőséget tudnátok adni?
Köszi!!
5/16 anonim válasza:
Székesfehérvár,Gyömölcs u.2 egy sarki épület.7000 ft a vizsgálat de abban mindig van uh és mindig ad képet.Az apukát is mindig behívja.Tel számot most nem tudok.De van honlapja ott láthatod.Goggle-ban megtalálod.Írj,ha voltál nála.
6/16 anonim válasza:
Tudja valaki, hogy dr. Csetényi Zsolt mennyiért vállal szülés levezetést?
8/16 anonim válasza:
Nem mondja,hogy mennyit kér a szülésért.Mindenki annyit ad,amennyit gondol.Mi 40000ft-ot tudtunk adni,mer persze 3-4 hetente a 7000.
9/16 anonim válasza:
Sziasztok. A Csetényi csak akkor kedves ha tolod pénzel. A kórházban egy b..kó. Ennyit róla meg a többi fehérvári "sztár dokiról"
10/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló nem mond igazat.Csetényi soron kívül hívja be a betegeit a kórházban.És egyáltalán nem a pénzre megy.Szívből ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!