24 órás cukorterhelésre fekszem be holnap, aki már volt ilyenen megtudná nekem mondani, hogy ugyanúgy nem lehet enni inni előtte mint terheléses előtt?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy éhgyomorra kell menni de ugyanúgy nem lehet 12 órával enni 8 órával inni előtte?2009. szept. 13. 19:00
1/3 anonim válasza:
igen, én úgy tudom. a kórházban majd adnak enni-inni és rendszeresen szurkálnak.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is voltam... Előtte nap még ugyanúgy egyél, ahogyan szoktál, ám a kórházban már csak azt szabad megenned, amit ott adnak. Nincs kikötve, hogy előtte nem ehetsz. Vacsorázz, mert ha nem eszel, még inkább ártasz a babának! Ne aggódj, csak 7 szúrás az egész, nem vészes, és már otthon is leszel!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. szept. 13. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!