Szex után kb hány nap múlva, , érezhető, , ha valaki terhes?
Normál esetben havonta jön a menzesz.. mensi alatt szeretkeztetek? A teherbeesés esélye nagyon kicsi ilyenkor.
Mihez képest késő?
Ha az együttlét ovulációkor történik, akkor is legkorábban 2 hét múlva mutatja ki teszt.
én 6 hetes terhesen éreztem, hogy terhes vagyok, mert akkor kezdtem el hányni.
ezen kívül és a menzi kimaradásán kívül semmit sem éreztem.
14 hkm
Nem kellene orvoshoz menned, ha ilyen összevissza időpontokban jön meg a vérzésed? Normális ciklusnál a következő vérzés kimaradása szokott az első gyanús jel lenni. De egyéni érzékenységtől függően, van aki már pár nappal a fogantatás után érez enyhe alhasi fájdalmat, petefészek környéki szúrkálást, mellfeszülést...stb.
Mihez képest lenne késő egy hónap múlva észrevenni a terhességet? Ha nem akarod megtartani, a 12. hétig legálisan megszakíttathatod. Ha szeretnétek babát, akkor még időben leszel ahhoz, hogy orvoshoz menj. Ilyenkor ő is csak annyit tud megállapítani, hogy a terhességed él-e, és rendben fejlődik-e?
Nem akarok gyereket.
Egyébként most történt először, hogy kétszer jött meg a hónapban de elég stresszes hónapom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!