Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki terhes lesz, akkor...

Ha valaki terhes lesz, akkor észlelhető/érezhető jele lehet a puha has és altáj?

Figyelt kérdés

2010. december 29-én volt ovulációm, előtte kétnaponta, ovuláció alatt és utána együtt voltunk/vagyunk. A nemvárt pedig 12-13. körül lenne, ami remélem elmarad.

Azt vettem észre, hogy pár napja nagyon puha a hasam és az egész altájam....

Szerintetek?

2011. jan. 2. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 29-én volt ovud, akkor jelenleg ha összejött a baba, akkor osztódik ugyan,de lebegve halad a méh felé. Ennek nincsen érezhető jele, legfeljebb pszichés.

AZért drukkolok, hogy összejöjjön a baba, de tünetekhez még nagyon korán van.

2011. jan. 2. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani tényleg, de bioszórán merre jártál? Tudod napra pontosan mikor volt ovulációd, de azt már nem, hogy a megtermékenyülést követő 7-10 napon történik csak a beágyazódás?

Csak te érzed puhának,lehet, hogy mindig ilyen volt. Csak mindenképp tünetek után kutatsz, amibe kapaszkodhatsz. De ilyenkor még felesleges, azok a beágyazódást követően kezdődnek.

2011. jan. 2. 22:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Jelen voltam bioszon, nem is erről van szó, inkább arról, hogy a tünet maga, utalhat-e rá! Akkor nem tanították, hogy milyen tünetegyüttes lehetséges (max a hányingert, émelygést).

Azért köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 3. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Amíg nem ágyazódik be, addig nincsen tünet. Még a hányinger meg az émelygés sem a terhesség miatt van ilyenkor.

Amíg csak utazik a petesejt méh felé, addig nincs ami tünetet okozzon. Így a puha hastáj biztosan nem a terhesség jele.

2011. jan. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!