Mi a pontos neve annak a meddőséget okozó problémának, mikor a hölgy váladéka a spermiumok ellen dolgozik, és elpusztítja őket? Van ennek valami észlelhető tünete esetleg? Mivel kezelik?
4. ciklusban próbálkozunk, és egyben 4 hónapja tettem le a bogyót... és nem értem mi változott... korábban mindig úgy csak folyt ki belőlem párom katonái, mindig törölgetnem kellett magam, vagy hamarosan el is mentem wc-re... de most ilyen nincs... igaz, úgy is helyezkedek egy ideig, hogy nehezebben tudjanak kifolyni, kicsit fent tartom a csipőm a páromra pakolva a lábaimat, na de utána a wc-n nem kéne a maradéknak kifolyni? erre csak két paca pottyant ki belőlem ma reggel... mostanában soha nem folyik úgy ki mint régen... pedig most már 5 napja nem voltunk együtt... eszembe sem jut az ilyen, ha nem olvastam volna már valahol...
jaj, kérem szépen tanácsot, infot.!
Köszönöm
24L
Nálam is megállapították anno az összeférhetetlenséget és mégis jött a baba spontán:-D
Sőt már a 3.is:-)
Ez az eredmény attol az adott pillanattól függ,nem szabad rá adni nekem anno azt mondták meddőségi központban és igazuk is lett!
Nekem volt összeférhetetlenségi tesztem ,csakhogy voltak olyan hanyagok hogy meg sem nézték előtte párom spermaleletét. Mert hát gondolom hogy azért meg kell lennie bizonyos százaléknak. Na nálunk 3 % volt mivel párom PONT amikor le kellett adnia jól lebetegedett és lázas is volt ami kinyírta rendesen a hadsereget.
Be kellett mennem ciklusom 10.napján Uh-val megnézték a tüszőmet és akkor azt mondta az orvos hogy legyünk együtt este és másnap reggel megnjek be. Reggel kenetet vett le tőlem és mikroszkó alatt nézte hogy van e benne élő hímivarsejt ,de egy sem volt :S és akkor nézte meg párom leletét. Most pedig Hsg után azt mondták fél évet várnunk kell hogy jön e spontán a baba pedig nem volt petevezeték elzáródásom. Párom újabb tesztre pedig 3 hónap múlva mehet csak. Úgyhogy lényegében nem derült még ki ezen a téren semmi.
Persze ennek nincs tünete. És ha mégis fennáll akkor inszeminációt javasolnak , ezzel kikerülve a gyilkos nyákot feljuttatják a méhbe a megtisztított legtökéletesebb hímivarsejteket.
sziasztok
köszönöm az eddigi válaszokat... még szívesen fogadok ismereteket, tapasztalatot...kicsit meg is nyugodtam, kicsit meg még nem...
Gratulálok második! :) És drukk mindenkinek!
megkérdeztem egy netes dokit, ezt írta:
"Kedves Hölgyem!
Az Ön által jelzett probléma nem deríthető ki az elmondottak alapján, de van erre vizsgálat, ezt szakorvos végzi, spermium-penetrációs vizsgálatnak hívják!
Szerintem ne aggódjon, ilyen előfordul bármilyen gyógyszerszedés után általában fél évig!"
Ehhez azt kell tudni, hogy írtam neki, hogy 6évig foggátlót szedtem és most ez a 4. ciklusom nélküle!
Még 2 doki válaszát várom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!