Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindjárt megjön érzéstől...

Mindjárt megjön érzéstől lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Mindjárt megjön érzésem van egy hete, de semmi más tünet. Ugyanolyan mint eddig. Igazából ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Szerintetek? NEM! szeretnék teherbe esni..
2013. márc. 8. 14:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szexeltél védekezés nélkül?
2013. márc. 8. 16:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen. Megszakítással. Tudom, magamra vessek, de akkor is vigyáztunk:/
2013. márc. 8. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

Vigyáztatok? Ne haragudj, de a megszakításos közösülés nem védekezés!

És a kérdésedbe eléggé kiemelted, hogy NEM szeretnél gyereket. Akkor meg miért nem védekezel? Itt életekkel játszadoztok...

2013. márc. 8. 16:40
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem folyamatosan olyan érzésem volt és meg voltam győződve róla nem sikerült (mert mi szerettünk volna babát). Aztán pozitívat teszteltem. Lassan 2 éves lesz :)
2013. márc. 8. 17:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

En mikor varandos lettem, azthittem tuti 1000% hogy megjon. De nem jott. Parom ennyit mondott: biztos anyuka vagy! En erre meg annyit, tuti meg nem...ilyen hamar? Kizart. Elso probalkozos honapban sikerult a baboca.

Szoval, nekem SEMMI TUNETEM NEM VOLT, A MINDJART MEGJON ERZESEN KIVUL, meg a enyhe cici fajason kivul...semmi.

Mellesleg a megszakitasos valoban nem vedekezes, en 8 evig igy szeretkeztem mind a ketto kapcsolatomban! El is gondolkodtam rajta, hogy miert nem estem teherbe? Egy biztos, attol hogy en nem, de mas lehet hogy igen!szoval, a legbiztosabb a fogamzasgatlo.

En azt azert nem szedtem, mert nem szerettem volna. Semennyire.

11hkm

2013. márc. 8. 19:18
 16/21 liony20 ***** válasza:
nem ide tartozik de én megszakítással voltam együtt a férjemmel a szülésem a 9 hónapos a fiam és 3as ikrek fogantak meg de csak egy maradt meg és 10 hetes vagyok :) úgyhogy ennyit a megszakításról ténleg nem védekezés :)
2013. márc. 8. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolso az igen:) en relative ebben nem hiszek, de viztos van ra pelda. En 8 evig vedekeztemmigy...s lasd semmi nem tortent:)))
2013. márc. 8. 20:19
 18/21 liony20 ***** válasza:
én abban hiszek hogy ennek a babának összekellett jönnie :) mert ilyen nincs :D pont akkor ér 3 petesejt és pont akkor kandikol be a férjem uszikái :)
2013. márc. 8. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
17%
Kedves kérdező... azt mondod, ti vigyáztok... megszakítással... Gratulálok te észkombájn csitri... :D (-.-')
2013. márc. 30. 21:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? Negatív lett a teszt?
2013. ápr. 4. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!