Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindjárt megjön érzéstől...

Mindjárt megjön érzéstől lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Mindjárt megjön érzésem van egy hete, de semmi más tünet. Ugyanolyan mint eddig. Igazából ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Szerintetek? NEM! szeretnék teherbe esni..
2013. márc. 8. 14:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem hinném!
2013. márc. 8. 14:48
 2/21 anonim ***** válasza:
Ma még megjöhet. Még az is lehet, h késni is fog. Ha nem vagy benne biztos, ma már csinálhatsz terhességi tesztet, már kimutatja, ha terhes vagy.
2013. márc. 8. 14:48
 3/21 anonim ***** válasza:
Mikor terhes lettem előtte ugyanúgy görcsöltem mintha megjönne.
2013. márc. 8. 14:51
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszi! Szerintetek mennyi ideig "normális" ha késik?

Attól is késhet mondjuk, ha rá stresszelek?

2013. márc. 8. 14:52
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Attol id... meg ezer mas oka is lehet...! Ha NEM! Akarsz teherbeesni akkor vedekezz. Am maga a kerdes eleg viccesen hangzik... egy erzestol nem ... viszont egy ferfitol igen
2013. márc. 8. 14:55
 6/21 anonim ***** válasza:
én 1héttel a nemvárt napjától éreztem az érzést hogy mindjá megjön. 35+3hkm
2013. márc. 8. 14:55
 7/21 anonim ***** válasza:

én a kimaradt mensi 4 v 5 napján teszteltem... mondjuk mi akartuk a babát, ezért is akartam biztosra menni, inkább kivárni ennyit, mert én mindig ott rontottam el, h korán teszteltem és még utána reménykedtem.

De előfordult olyan is, h 3 napig késett, a 3. napon tesztelés közben míg vártam az eredmény a wcn ülve, pont akkor jött meg.

Az szörnyű érzés volt. Aki átélte ezt, az tudja :( De talán nálad is lehet ilyen.

2013. márc. 8. 14:58
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha streszelsz, vagy esetleg beteg agy, akkor bőven kitolódhat vagy az is megeshet, hogy nem jön meg és kimarad egy hónap.
2013. márc. 8. 14:59
 9/21 liony20 ***** válasza:
csinálj tesztet
2013. márc. 8. 15:05
 10/21 A kérdező kommentje:

Igen, már nagyon stresszelek, mert ezeket olvasgatva kicsit elbizonytalanodtam. Holnap tudok csak tesztet csinálni, szorítsatok, hogy addig megjöjjön!

Amúgy egy kicsit beteg vagyok, köhögök, fáj a torkom.

Köszi a válaszokat mindenkinek!!!:)

2013. márc. 8. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!