Van olyan, aki nem szereti érezni a magzatmozgást?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 22:12
11/15 anonim válasza:
Én szerettem érezni nagyon, de tényleg van olyan igenis, hogy fáj! Mégha más nem is érzi. Volt, hogy a bordáimat rugdosta, volt, hogy feszítette, mintha el akarná tolni onnan, majd mikor már nem tudta tovább, "lecsúszott" a lába róla, hát érdekes érzés volt. Sokszor dugdosta oldalt a lábát is, 1-1 pontot amikor eltalált, mindig felszisszentem. De annyira szerettem őket! :) Meg a csuklást is :)
12/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem ha mocorog a kisbabám, egyrészt így tudom, hogy jól van, másrészt ilyenkor mindig beszélgetek hozzá kicsit, viszont volt már olyan, hogy azt kívántam, fejezze már be a ficánkolást, mert szétszakad a hasam... 19 hetes vagyok, most még elég sok helye van mozogni, amikor egyszer-egyszer vesz egy 180 fokos fordulatot, és nekifeszül a hasfalamnak, az nagyon kellemetlen tud lenni, ezt pl nagyon nem szeretem érezni...
előre félek, hogy mi lesz később:D
13/15 anonim válasza:
Nem az, hogy nem szeretem csak furcsa :) Főleg ha váratlan pillanatokban próbálja lerúgni a bordámat meg rendezkedni a pocakban.
14/15 anonim válasza:
Én nagyon szerettem, mikor a lányom mocorgott a pociban, de bizony a végefelé már mondtm, hogy most bizony elég legyen. Rendkívül aktív volt, természetesen alvásidőben :D és nagy baba is volt, fájdalmas volt a mozgása...de ettől még szerettem :D
15/15 anonim válasza:
Nem értem ,hogy nem lehet szeretni ha mozog...én akkor tudom,hogy minden oké ha aktív és mocorog,imádom ha a simogatástól,vagy zenétől beindul a kisasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!