Van olyan, aki nem szereti érezni a magzatmozgást?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 22:12
1/15 anonim válasza:
Csak olyanról tudom ezt elképzelni, aki nem várja a babáját, vagy nem örül neki.
2/15 anonim válasza:
Ezt nem fogja soha senki bevallani.
3/15 anonim válasza:
1. vagyok, miért ne vallaná be valaki? Én pld. imádtam a magzatmozgást, de a szoptatást gyűlöltem... nem is tartott túl sokáig (tejem sem volt, tehát ez csak megkönnyítette a dolgomat). A gyerekemet viszont IMÁDOM! :)
4/15 anonim válasza:
Ez a bena elkuldte... De meg hozza akartam irni, hogy olyan kerdesek vannak, hogy masnak is faj. Vannak, akik valaszan, hogy neki nagyon faj es azert ennek nem orul, de azt soha nem vallana be, hogy nem szereti, csak annyit, hogy faj. Ezt be szabad ismerni.
5/15 anonim válasza:
Azert nem, amit te is irtal az elso valaszban. Mert ha ezt meri mondani, akkor biztos nem szereti a gyereket, akit var. mert ez az elfogadott. Pedig szerintem, mert vki nem szereti a rugdosast, mert tenyleg faj es kellemetlen, az meg nem jelenti azt, hogy nem varja.
6/15 anonim válasza:
Hát én még ilyet nem hallottam hogy fáj a magzatmozgás, pedig szültem már 3 gyereket...
7/15 anonim válasza:
nekem többnyire nagyon megnyugató érzés érezni, ahogy rúg, sokkal kiegyensúlyozottab vagyok, mióta nem az uh-kon győzödöm meg róla, h él, mozog. korábban mindig ez volt a félelmem és kicsit paráztam uh-tól uh-ig. de az hozzátartozik az igazsághoz, h az én picim iszonyú aktív baba, éjjel- nappal rúg, kb 2-3 perc alatt megvan nála a napi minimumnak tartott 10 rúgás. volt olyan, h megvizsgálni, lemérni is alig tudták, mert annyit mocorgott, aminek persze nagyon örülök és (tudom, h hülyeség, de büszke is vagyok rá, mint szülő), ugyanakkor néha van olyan, h azt érzem, igazán hagyhatna egy kicsit. de sosem vagyok dühös csak viccesen szoktam is mondani a pocakomnak, h jó volna, ha kapnék egy kis kimenőt. 20 hetes vagyok, tehát nem túl erősek a rúgások. első baba, nem tudom, mennyivel lesz nagyobb kraft a piciben az idő előrehaladtával, de megmondom őszintén néha kimondottan elfog a félsz, h mi lesz, ha ez a szinte folyamatos rugdosás később esetleg fájdalmas lesz.
8/15 anonim válasza:
én szeretem érezni, hogy mozog, de mikor a bordáimat rugdossa az már túlzás :D és esténként ficánkol leginkább,mint most is, nem véletlen, hogy most írok :D
9/15 anonim válasza:
Hú, akkor az én anyukám, valami UFO lehet!:) Ő kifejezetten utálta, amikor mocorogtunk a hasában, azt mondta, hogy tiszta Alien volt!:D Én jót nevetek ezen mindig, mert különben meg a világ legjobb anyukája, aki bármit megtett és megtenne értünk. Én 25 vagyok és nagyon vágyom már babára, de tartok tőle, hogy én sem fogom annyira élvezni a terhességet a mozgásokkal együtt. A kettő között én nem igazán látom a párhuzamot, de biztos velem van a baj.:)
10/15 anonim válasza:
Én el tudom képzelni, hogy valaki nem szereti (mert kellemetlen, fáj, zavaró neki), ettől még normális ember ő is! Én minden terhességemnél nagyon szerettem érezni, így most is! Mindig alig vártam, hogy elkezdjen mocorogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!