Ilyen integrált tesz eredmény után megnyugodnátok? Vagy biztos ami biztos alapon menjek tovább? Eredmény: Kozkázat Down kórra: 1: 50 000 Edwards kór: 1: 50 000
A genetikus , az anyai-apai életkor miatt ( 36 és 50 év) miatt javasolná az amniot,amit én nagyon nem szeretnék!
Köszönöm a segítségeteket!
Már nem azért, de egy teljesen átlagos nőnek a kockázata arra, hogy Down-os babája legyen, 1 a 800-hoz. Ez az átlag.
Neked 1 az 50 ezerhez!! Ez iszonyatosan kicsi...
Eszembe nem jutna ilyen eredménnyel a magzatvízvétel.
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!Én azt hiszem, elmegyek még 1 alapos uh-ra, és ha ott mindent rendben találnak, akkor végre megpróbálom végre élvezni a babavárást. Annyira megkönnyebbültem, amikor megkaptam az integrált teszt eredményét, de a genetikus( mert ugye 35 felett kötelező elmenni) teljesen megingatott.Azt mondta, az apai életkor nincs belekalkulálva az integráltba és emiatt nem is annyi az az arányszám( Sote 1).Egyébként az én egyik munkatársam is elvetélt az amnio után kb 3 éve.
Köszönöm mégegyszer!
Én vagyok az 1 %-os.
Nos, én nem számoltam utána, de nekem 1: 35 000 lett az integrált teszt.
Az 1 % nekem meg nem tűnt soknak, szerintem bárkinek lehet ennyi esélye. Mivel egy csomó olyan esetről hallottam, hogy minden lelete negatív lett, és mégis beteg a baba.
Aki meg azt írta, hogyha orvosilag indokolt, el lehet vetetni, az nézzen kicsit jobban utána.
Nekem 21. héten jött volna meg az eredmény. Ennyi idősen már nem tudják kikaparni! Meg kell szülni.
Megindítják a szülést, aztán hagyják meghalni. 21. hetesen inkubátorban már lenne esélye élni. Nekem ehhez nem lett volna szívem, ezért inkább azt mondtam, hogy nem is akarom tudni. Az 1: 35 000 esély nekem elég megnyugtatónak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!