Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet az hogy nagyon...

Mitől lehet az hogy nagyon fáj amikor mozog a baba? A köldököm alatt főleg fáj ilyenkor. És mostanában hányingerem van es étvágytalan vagyok.

Figyelt kérdés
32hetes km.
2013. márc. 7. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
talán kevés a magzatvíz
2013. márc. 7. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ekkora baba már komoly fájdalmakat tud okozni, ezt minden terhességemnél tapasztaltam. A hányinger pedig lehet amiatt is, hogy nyomja a baba a gyomrodat.
2013. márc. 7. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez kegyetlen,eddig akárhány kismamát megkérdeztem a baba mozgásának fájdalmáról,azt mondták ennyire nem fáj nekik mint nekem pedig volt aki 36 vagy 39.hétbe volt. Én már a falat tudnám kapani ilyenkor de az orvos szerint normális. Hát szerintem meg nem...
2013. márc. 11. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
láttam egy dok filmet, ahol anyuka panaszkodott, h. majd meg marja magát a magzatmozgás miatt. lehurrogták, h. semmi ez, nem látnak bajt. a 36.héten az uhn azt látták, h. anya belei méhen belül vannak. de nem. a gyerek volt méhen kívül a hasfalban. .. persze nehogy beparázz, csak eszembe jutott elmesélni.
2013. márc. 11. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Uristen. Hat csak nem annyira hulye az a feltucatnyi orvos kik neztek uh-on h nem vettek eszre...
2013. márc. 13. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
ez sztem 10000000000000-ból 1... de itt sajnos olyan hülyék voltak... nálad egészen biztosan nem ez a gond!
2013. márc. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!