Akinek sem az első, sem a második, hanem a többedik hónapban jött össze a baba hogy éltétek meg?
Mi állt a probléma hátterében?
Volt valami praktikátok amivel végül sikerült teherbeesni?
Tudom,hogy 1 év után "kell" kétségbeesni,de azért gondolom mégis rossz volt a csalódás hónap végén..
Ritka hogy első 1-2 hónapban összejön.
Nem is terveztük,hogy összejön elsőre.
Abbahagytuk a védekezést,és majd jön amikor akar,nem görcsöltem rá.
7 hónap múlva lettem terhes.
A 7. hónapban jött össze a dolog. Kicsit mindig el voltam keseredve, hogy ó már megint megjött, de aztán úgy voltam mindig vele, hogy na majd a következő hónapban összejön.
Aztán egy új munkalehetőség volt kilátásban, el is kezdtem a cégnél tevékenykedni, volt egy tanfolyamos, betanulós idő, akkor megbeszéltük a párommal, hogy akkor lehet most egy kicsit hanyagoljuk a babatémát, mert akkor inkább kibontakoznék ennél a cégnél, de nem védekeztünk továbbra sem, viszont nem véletlenül mondják, hogy a baba akkor jön össze, amikor az ember a legkevésbé számít rá, a következő hónapban összejött a baba.:)
Semmi praktika nem volt, akkor csináltuk, mikor kedvünk volt hozzá, nem a baba miatt voltunk együtt. Nem számolgattam, nem néztem a naptárt, mindent a véletlenre bíztunk.
Nekünk 6 hónap volt és a vége fele már elkeseredtem :(
Ami segített hogy szedtem folsavat, C-vitamint, B-komplexet illetve az 5 hónapig akkor szeretkeztünk amikor akartunk (volt nap hogy 3-4x) a 6 hónapba kipróbáltuk a kétnapontát és egyből sikerült.
Max 3 hét és megszületik a babánk :)
Abbahagytuk a védekezést, és akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt. Soha nem estem kétségbe, ha nem jött meg.
Az első 3 hónap, a második 6 hónap után sikerült.
Nem szedtem semmit, és nem is igazodtunk mindenféle naptárhoz stb.
Ez volt a 8. próbálkozós hónapunk és holnapra tuti megjön. Nagyon elvagyok keseredve, mert én csak olyanokról hallok, akiknek első érintésre összejött, amint kigondolták, h babát akarnak.
Én meg ott tartok, h kizárt dolog, h csupán a szextől teherbe lehet esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!