Igaz nem feltétlen jelent bajt? Két napja elég sötét színű a váladékom. Menszi szerint a 8. hét végén vagyok, doki egy héttel kisebbnek látta.
Szerintem mindenképpen menj el a dokihoz, hogy megvizsgáljon! Nekem nem volt ilyen folyásom, így nem tudom mitől lehet, de jobb ha lát egy doki, és legalább te is megnyugszol!
36 hetes kismama
vér+terhesség soha nem teljesen normális, előfordulhat, de általában oka van, AZONNAL DOKI!
az ok általában nem végzetes, de ha nem kezelik az lehet, szóval nyomás!
Szia!Én barnáztam és napról napra egyre több volt én azzonnal szoltam a dokimnak.Nekem kiderült hematomám volt,de szerencsére egy hónapon belül kiürült.Gyakori jelenség terhesség alatt.Ne pánikolj be nem te vagy az első és nem is az utolsó aki ezt átéli.Nekem mikor kiürült kis vérzéssel járt(2-3 csepp).Fájdalom mentes vagy,érzel valamit?fordulj orvoshoz,de ismétlem ne ilyedj meg másnál is van ilyen.
9 hetes kismama
Először is köszi a válaszokat!
Nem mentem dokihoz, azt döntöttem el magamban, ha még egyszer olyannak látom, akkor keresem fel. De azóta semmi. Még a sötétebb színű váladék is nuku. Teljesen fájdalommentes vagyok, szerintem ez nem jelentett gondot, így érzem, és tudom így is van. Tudom, nagyon sokan barnázgatnak terhesség elején, és én ezt még annak sem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!