Akinek nem érvényes a TB-je, és terhes, annak van valami támogatás, vagy hasonló? Vagy hogy működik ez? HELP!
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 13:26
11/15 anonim válasza:
Igy ahogy a kedves utolsó irta én is gényelni akartam de azt mondták ha van egy férjem vagy élettársam aki be van jelentve ne számitsak semmire!
12/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy visszamenőleg nem kell befizetni, ha eddig nem voltál támogatott. Legalábbis nekem nem kellett. Én is nemrég igényeltem az önkormányzattól, és 1 évig fizetik.
13/15 anonim válasza:
Tesómnak be kellett fizetni az elmaradt hónapok Tb-jét is.
14/15 anonim válasza:
Az "elmaradt" TB-t igen is be kell fizetni. Egyik ismerősöm is meglepődött amikor megkapta a 60ezres csekket..
15/15 anonim válasza:
Minden egyes hónapra ki kell fizetni visszamenőleg is. Adók módjára behajtandó köztartozásnak minősült, tehát ha felszólítanak, hogy fizess be 300 ezer forintot mert 5 évig nem fizetted és nem teszed, elárverezhetik a házad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!