Akik úgy érzik, hogy a legjobb nőgyógyászt fogták ki, mesélnétek róla, hogy miért gondoljátok így?
Próbálom megtalálni a lehető legjobb nőgyógyászt, akihez majd járhatok terhesgondozásra és akinél szülhetek, de emberségesen viselkedik velem. Nagyon félek, hogy elrontja egy bunkó orvos a szülésemet (még nem várok babát), szóval kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Budapesten tervezek szülni, de érdekel minden történet, az ország bármelyik pontjáról!:) Akinek nem esik nehezére és szívből tudja ajánlani az orvosát, azt megkérném, hogy ha ide nem is, de privátban legyen szíves nekem megírni az orvos nevét és elérhetőségeit!:) Nagyon hálás lennék!:)
Ja és még az is érdekelne, hogy mennyit fizettetek azért, hogy ilyen ellátást kapjatok (persze, csak akinek nem gond ezt leírni).
De jó ilyeneket olvasni a sok rossz után, amiket eddig hallottam!:) Remélem lesznek még válaszok!:) Azt megkérdezhetem kedves frászkarikaborsó, hogy a szülésért mennyit fizettél?
Egyébként nekem totál össze-vissza vannak a ciklusaim, de eddig az összes (kb. 5-6) nőgyógyász csak legyintette rá, hogy ez nem baj.:S Én is már tervezem az endokrinológust, úgyhogy külön örülök ennek az elérhetőségnek!:) Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!