Ha császár altatásban lesz, akkor tényleg nagyon fáj amikor előtte kimossák a hüvelyt? Ezt ma mondta nekem az aneszteziológos hölgy.
Készüljek fel mert nagyon fog fájni,és a ktéterezés is.
Nagyon megijesztett,az epidurálistól meg azért félek,mert pánikbeteg vagyok sajnos.
Aki tud írjon!!
Köszi előre is!
Sejtem hogy mire gondolsz, így hogy az utolsó válaszoló leírta, mintha ilyet "láttam volna" én is hogy egy gézgombóccal megtöröltek. De nálam minden ilyet már akkor csináltak amikor hatott a spinális érzéstelenítés, se abból se a katéterből nem éreztem semmit sem.
De azért ilyet nem hiszem hogy kéne mondani a kismamáknak.. nemhogy bíztatna vagy elmondaná úgy hogy mi fog történni, hogy utána nem ugrik görcsbe az ember gyomra. Ezt nem is értem. :( De próbálj meg nem rágörcsölni erre, és az is tény amit előttem leírtak, ott már "nem érsz rá" agyalni, hogy menni fognak egymás után a percek és történnek a dolgok.
bocsi de császárnál minek fertőtlenítik a hüvelyt ????
nem is érintkezik a baba vele.....
Az epidural tenyleg nagyon nagyon faj?? Valoszinuleg en is csaszaros leszek...gomdolom... Meg a dokinak nem mondtam, nem szamoltam be...a vedo o mar mkmdta, irjam ossze a betegsegeim muteteim...a kardiologusom, azt mondta nem szulhetek termeszetesen uton...2 szem mutetem volt, 2 agyekserv mutetem, es anyukamnak aneurysmaja volt/van, ami orokletes. Szoval nagy a sanszom , hogy csaszar lesz:/ de ezek amit irtok....rosszl vagyok mar most, a tu is eleg nekem, hogy elsirjam magam....
10+5hkm
Én nem emlékszem ilyenre. Borotváltak, kaptam az EDA-t, és miután az hatott, akkor adták a katétert is. Nem láttam, hallottam ilyet, bár lezsibbadva matathattak is akár...de nem hiszem. Nekem ismerős volt a szülésznő, ő mondta volna, ha vmi olyasmit csinálnak.
De én azt tanácsolom, ne törődj vele. Ha ott leszel, már nem az lesz a legfontosabb.
15.
Ne pánikolj be előre, teljesen felesleges,hidd el. Egyáltalán nem olyan borzalmas,mint állítják némelyek.
Szia!
Erről én is olvastam fórumon. Egy nő írta, hogy betadinos vattával áttörölte az orvos. Nem szólt neki előre, így felszisszent. Írta, hogy a szülésznők lecseszt.k az orvost, hogy még nincs is elaltatva, miért nem szólt neki.
A katéterezést inkább a kivételnél írják fájdalmasnak, mert nem tudják olyankor síkosítani.
Gratulálok a babához!
én sem értem h mi köze a császárnak a hüvelyhez..
azt mondta h a szülőcsatornát mindig fertőtleníteni kell..
egyébként az a legrosszabb h élvezte sztem h sápadok és leizzadok attól amit és ahogyan mondott..
keddre vagyok kiírva..addig most gyomorgörcs:/
nagyon köszi lányok h írtatok! nyomtam mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!