Adri1616 kérdése:
Ikermamik nektek mik voltak az ikerterhesség jelei?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 20:58
11/17 anonim válasza:
és szeretnéd hogy az legyen? ha igen drukkolok neked hogy ikrek legyenek, majd ird meg mi volt?!
12/17 A kérdező kommentje:
Örülnék neki nagyon :-) de nem keseredek el ha csak egyke lesz :-) a lényeg h egészséges legyen/ek :-) holnap este írok mit láttunk az ultrahangon :-)
2013. márc. 5. 22:06
13/17 anonim válasza:
7-es vagyok. Az álomkórosség nekem is megvolt az első 13 hétben, én kb 3-4 órát voltam ébren egy nap... Szinte csak Wc-re és enni keltem fel. Reggel én sem voltam rosszul, csak fájt a fejem. Este viszont sugárhányásom volt, a 13. hétig 8 kg-t fogytam, aztán megszűntek az ilyen jellegű panaszaim.
14/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltam dokinál csak egy babát látott de minden renben szívhangja is van és ez a lényeg. :-)
2013. márc. 6. 21:57
15/17 anonim válasza:
gratulálok! majd hátha következőre, az a lényeg hogy minden rendben legyen
16/17 anonim válasza:
6+4 hetesen amikor voltam UH-on 1 babát látott a doki,minden rendben volt,láttam a szivverését is.Ma vagyok 8+4 hetes ,most jöttem az UH-rol és ma már 2 babát látott-szivveréssel.Minden ok,csak kissé ledöbbentem...:-)ugyh még nálad is történhet ilyesmi :-)
17/17 A kérdező kommentje:
Lehet :-) legközelebbi a genetikai ultrahang ott egész biztos szerintem h az utolsó amikor még van esély rá. De nem baj lényeg h egészséges legyen a piciként :-) remélem ott megtudjuk a nemét :-) gratulálok a babókhoz :-)
2013. márc. 7. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!