Mennyivel nagyobb melltartó kell szülés után?
Figyelt kérdés
Én most 75d-t hordok, 80 c-t minimum akarok venni, de 85ön is gondolkodom. Tapasztalatok?2013. márc. 4. 19:52
11/12 anonim válasza:
5-ös vagyok. 4-es, 6-os, igazad van, most jutott eszembe, hogy a körfogat tényleg nagyobb volt, mert mikor keresgéltem, bosszantott is, hogy nincs C-ből kisebb, a 80 volt a legkisebb...
Kérdező, mindenképp csak a végén vegyél, és számítsd majd bele, hogy mikor belövell a tejcsi, kicsit még nagyobb lesz, mint a terhesség végén!
Könnyű szülés és jó babázást!
12/12 anonim válasza:
Vagy sport melltartó. Ott nem kell a kosárméretekkel foglalkozni, és kényelmes. Mondjuk otthonra tökéletes. Elmenni meg majd csak találsz 1-2 olyat, ami megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!