Miért nem írja meg a nőgyógyászom a kötelező vizsgálatokra a beutalókat? Dr. Vándor Béla (gödöllői) az orvosom neve.
Figyelt kérdés
Sem az AFP, sem a genetikai uh. -ra nem írta meg nekem a beutalót, hanem "lekoptatott" azzal, hogy irassam meg a védőnővel... Aki meg is lepődött ezen, hisz ők nem írhatnak ilyesmit.2008. jún. 8. 14:10
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ez fura, én gödöllői vagyok, és nekem a védőnő írja, láthatóan teljesen kialakult a rendszer nála.
Hova jársz védőnőhöz?
Amúgy az uh.-ra is írhat beutalót a védőnő Kistarcsára, bár azt mondta, nem is mindig kérik a beutalót.
Amúgy eleinte én is Vándor dokihoz jártam, de nem igazán voltam vele elégedett, így inkább befektettünk magándokiba, ez most sokkal jobb, főleg, ha vmi probléma merül fel, és több odafigyelésre van szükség, mint nekem a 27.héttől.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Pesten lakom, így a kerületünkben a kirendelt Védőnőhöz járok. Lehet, hogy városonként más-más a bevett szokás. További jó egészséget kívánok neked és a babának!
2008. jún. 8. 15:27
3/4 anonim válasza:
Szia!Törvényileg valóban a tanácsadó orvos adhat beutalót.De szűrővizsgálat nem maradhat el. Lehet, hogy más a szokás.Kérdezd a védőnődet. Ő tudja a választ a körzet szokásairól.Bátran fordulj hozzá.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is Gödöllői vagyok és én is a Vándor doktorhoz járok. Nekem is a védőnő adta a beutalókat mindenhova vérvételre és genetikai ultrahangra is! Tudtommal ez a védőnő dolga! Mivel az Vércsoportmeghatározás, AFP és Hepatitis lelet ezek mind a védőnőhőz érkeznek vissza. Nálam így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!