Koszos a nyakam? El fog ez múlni ha kijön a Babóm?
Olyan mintha elszineződött volna két oldalt pl.ezüst lánctól szokott(nem hordok láncot).Pici szemölcsök is nöttek rajtam,ezek sajnos nem csak a nyakamon:(
36 hetes km
Az simán mosakodással is elmulik!!
Jól dörzsöld meg a nyakadat a törölközővel!!üdv
Köszi a normális válaszokat!
Nem szoktam napozni,sőt a hajam is eltakarja.A szemölcsök miatt nem aggódom,csak ez a "koszosság"zavar.Amugy nem májfoltok.Remélem elmúlik.
Kedves 16:01!
A Bunkóknak nem itt indul a verseny!Ha arra szerettél volna benevezni,kérlek máshol tedd,itt nem fogsz győzni,pedig amint látom nagy esélyekkel indulsz!!!Ja,nálunk vizzel és tusfürdővel történik a mosakodás,nem a törölköző dörzsölésével!
Szia! Nekem a két szemöldököm felett van 1-1 csík, mintha mégegy szemöldököm lenne:) Barna szinű és tényleg úgy néz ki mintha kosz lenne, nekem már pár hete ott van, gondolom szülés után elmúlik, legalábbis bízom benne:)
szintén 36 hetes
Nem csak az igazat irtam!!
Nem bunkóskodtam!!
Akkor Ti is jól néztek ki:)))
Hát láttam már ilyen nyakat és nem volt kismama az illető.Ahogy a barátnődnek nem múlt el,úgy velünk is előfordulhat.Ha barna lenne lehet nem zavarna ennyire,de inkább szürke:(
Az igazat írtad?Helló!Felfogod?Nem retkes a nyakam és nem hiszem,hogy másnak csak úgy a szemöldöke alá alakul koszcsík!Valami hormonális oka lehet.Légyszi ha ennyire unatkozol,akkor nézz utána,hogy mitől lehet.Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!