Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen cuki tortenete...

Kinek milyen cuki tortenete van apaval es a pocaklakoval kapcsolatban? (:

Figyelt kérdés

Pl.: Az en parom miota tudja, hogy babs lesz. Tobbesszamba ir smst. Jo reggelt... jo ejt puszit kap a pocaklakonk + amikor apa elmegy v haza jon akkor is. Esti simi ... stb :) de a legaranyosabb az volt amikor feliteres flakonon keresztul " telefonaltak ". Olyan aranyos volt ... sosem felejt el.

Meg nagyon az elejen jarunk pedig... kivancsian varom mit alkotnak kesobb. :)

Nektek milyen cuki tortenetetek van? :)))

2013. márc. 4. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én párom kezdetektől fogva,úgy beszél a hasamhoz,hogy tuti kislányunk lesz!úgy köszönt el,hogy jók legyetek csajok,és mindig azt mondta érzi,hogy lány lesz! Lám igaza lett,most vagyunk 25 hetesek,annyira megismeri apa hangját,hogy rögtön rugdos,mocorog ha meghallja,már most tiszta szerelmes a párom a kislányába,alig várja hogy megszülessen,fürdesse,pelenkázza!Sokat beszél hozzá,puszilgatja a hasam.Borzasztó huncut már most,ha én simogatom beszélek hozzá,akkor nem erőlteti meg magát h megmozduljon,sőőt még abba is hagyja ha odateszem a kezem,de apa bármit csinál jelez neki,alig hagyja abba az izgést-mozgást!
2013. márc. 7. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Mikor terhes voltam, nagy pocimra rászoktam tenni, vagy a távirányitót, vagy a poharat. És mindig rám szólt, h vegyem le azonnal,mert összenyomom a gyereket. Meg nyáron a terhesség végén,mindig felhoztam a polomat és a pocakomat szelőztettem, és azonnal lehuzta, majd közölte, nem szabad mert megfázik a gyerekünk...
2013. márc. 7. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
felhúztam
2013. márc. 7. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem nem olyan lelkizős típus, de éjjel volt, hogy nagyon rám jött a depi és sírtam, hogy jaj nem mozog a pici. Akkor odajött hozzám és mellém feküdt és mondta, hogy addig simiz, amíg megmozdul. Mindig kiflibe aludtunk a terhesség előtt is, de onnantól kezdve kötelező volt, mert neki is jár a babázás. Minden uh-on ott volt, és többet kérdezett, mint én. Már a végén egyszer a doki mondta, hogy Apuka menjen ki egy picit, mert kismamával is beszélnék pár szót. Erre mondja nekem a dokim, hogy már nem bírta a sok kérdést követni, és kicsit nyugiban nézné a babát:) Persze utána is mindig behívta a férjem utána is, de akkor nagyon beindult az érdeklődése a férjemnek, akkor derült, hogy kislánya lesz, és úgy fel volt dobva:))) Második lányunknál végig a terhesség alatt kímélt nem csinálhattam már semmit. A nagyot nem emelhettem, mert nehogy baj legyen. Nem menjek suliba, mert akkor éppen jártam, mert a buszon valami lesz.
2013. márc. 8. 07:34
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

A mi történetünk inkább vicces... :)

Amikor elkezdett éppen hogy mocorogni a babánk a hátamon feküdtem a hasam a kezemen és úgy voltam betakarózva... :)

Apa a kezét a takarón keresztül a hasamra tette, legalábbis ő ezt hitte, de igazából az én kezemre tette a kezét. :)

Mondtam is neki, hogy így tuti nem fogja érezni és ahogy kiemeltem a kezem annyira megijedt, hogy majdnem kiugrott az ágyból... :D Azt hitte a baba volt... :)

2013. márc. 8. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!