Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején rosszul...

Terhesség elején rosszul voltatok/szédültetek a cigitől?

Figyelt kérdés
az első pár hétre értem, mikor még nem tudtátok hogy babásak vagytok.
2009. szept. 12. 13:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én egy doboz cigit szivtam el naponta + 4-5 kávét ittam meg. Mikor teherbe estem, a cigitől, még s füsttől is, hányingerem lett, a kávét meg mindjárt kihánytam. Azóta se cigi, se kávé. Sőt, még colat se iszok, pedig azt is imádtam. 38 h kismama
2009. szept. 12. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem. Pedig akkor még nem tudtam. Mikor pozitív lett a teszt azonnal leraktam. De addig semmi különöset nem éreztem.
2009. szept. 12. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Én a második babámat várom és sajnos én semmitől sem undorodtam meg a terhesség hatására.

Leraktam a cigit mindkétszer, de a második babánál hosszú imákat rebegtem, hogy legyek olyan szerencsés, mint sokan (például akik előttem írtak) és hányjam el magam teherbeesés után még a cigi gondolatától is. Sokkal jobb és könnyebb lett volna szerintem lerakni akkor, ha rosszul vagyok tőle, mint így.

Nagyon bánom, de annak ellenére, hogy az első gyermekem miatt egy évig nem gyújtottam rá nekem nem telt el úgy reggel, hogy ne gondoltam volna arra, hogy milyen jó is lenne az első szál reggeli cigi a tejeskávémhoz. Tényleg sajnálom, nagyon bíztam benne, hogy a második baba szoptatása után már nem fogok visszatérni, de lassan félidős terhes vagyok és még mindig csak azért nem dohányzom, mert nem szabad, nem azért, mert egyáltalán nem érzem a késztetést.

2009. szept. 12. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia, kedves utolsó! Szerintem aki hosszú évek után szokott le a cigiről,mindig érezni fogja valamilyen szinten a hiányát. A füst lehet, hogy egy idő után kellemetlenebb, mint előtte, de a késztetés mindig ott van, a megszokás, a mozdulat... és az a bizonyos érzés a mellkasban leszíváskor. 10 éve leszokott barátok is mondják, a vágy nem múlik el, örök kitartás kell hozzá (ahogy az alkoholistáknak és a drogosoknak is... ez is függőség - ha nem is annyira vészes, bár - nézőpont kérdése melyik a jobb, a lassú vagy a gyors pusztulás). Sok sikert nekünk!!
2009. szept. 14. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de öklendeztem a cigitől. A kávé megmaradt, amúgy semmitől sem vagyok rosszul. Szerencsére. Azért az utcán 300 méterről megérzem, ha füstöl valaki. A buszmegállóban igyekszem nagyon félreállni, mert öklöndözni kezdek a cigifüsttől.
2009. szept. 14. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!