Terhesség elején rosszul voltatok/szédültetek a cigitől?
Én a második babámat várom és sajnos én semmitől sem undorodtam meg a terhesség hatására.
Leraktam a cigit mindkétszer, de a második babánál hosszú imákat rebegtem, hogy legyek olyan szerencsés, mint sokan (például akik előttem írtak) és hányjam el magam teherbeesés után még a cigi gondolatától is. Sokkal jobb és könnyebb lett volna szerintem lerakni akkor, ha rosszul vagyok tőle, mint így.
Nagyon bánom, de annak ellenére, hogy az első gyermekem miatt egy évig nem gyújtottam rá nekem nem telt el úgy reggel, hogy ne gondoltam volna arra, hogy milyen jó is lenne az első szál reggeli cigi a tejeskávémhoz. Tényleg sajnálom, nagyon bíztam benne, hogy a második baba szoptatása után már nem fogok visszatérni, de lassan félidős terhes vagyok és még mindig csak azért nem dohányzom, mert nem szabad, nem azért, mert egyáltalán nem érzem a késztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!