Terhesség elején rosszul voltatok/szédültetek a cigitől?
Szia! Én nem, max. akkor szédültem, ha túl gyorsan szívtam el :)) De ez nem jelenti, hogy más nem szédül. Szerintem, ha babát sejtesz, tedd le! Tudom, hogy nehéz, nekem is az volt, de nem lehetetlen! Csak gondolj RÁ!
(8 hetes kismama)
ez természetes, már letettem:) csak érdekel hogy azért szédültem e tőle, hogy másnál volt e ilyen mikor terhes volt.
nem szeretnék még babát, de ha úgy alakul akkor nem mérgezem, és megteszek mindent azért hogy neki jó legyen.
Köszi a válaszodat.
értem:)
Nagyon sok boldogságot Nektek.
Igen, főleg ha az orrom alá füstöltek.
UTÁLOM A CIGIT!
Szia!
Én kb 2 hetes terhes lehettem,mikor rosszul voltam a cigitől. Szédültem,hányingerem lett és megfájdult a fejem. Ekkor még nem tudtam,hogy jön a baba,mégis másnap már nem gyújtottam rá,és azóta se.
30 hetes km
6 hetesen félig bírtam elszívni,olyan hányingerem lett.Még aznap du.csináltam tesztet,mert ilyen még sosem volt azelőtt.Egy hét múlva az orvosnál pedig már láttam dobogni a picikénk szivecskéjét:)))
Persze azóta sem gyújtottam rá.
36 hetes kismami
Szia én is nagy bagos voltam meg kávés de egyiket sem birom főleg a cigit ...de ha valaki az utcán pl rámfujja a füstöt arra is mérges leszek és hányingerem lesz...kávét csak kis nescafé sok tejjel.
De mikor babás lettem gyanus volt hogy a reggeli kávé a csapba landolt cigi meg nem kellett...utánna + tesztem is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!