Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején rosszul...

Terhesség elején rosszul voltatok/szédültetek a cigitől?

Figyelt kérdés
az első pár hétre értem, mikor még nem tudtátok hogy babásak vagytok.
2009. szept. 12. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem, max. akkor szédültem, ha túl gyorsan szívtam el :)) De ez nem jelenti, hogy más nem szédül. Szerintem, ha babát sejtesz, tedd le! Tudom, hogy nehéz, nekem is az volt, de nem lehetetlen! Csak gondolj RÁ!

(8 hetes kismama)

2009. szept. 12. 13:43
 2/15 A kérdező kommentje:

ez természetes, már letettem:) csak érdekel hogy azért szédültem e tőle, hogy másnál volt e ilyen mikor terhes volt.

nem szeretnék még babát, de ha úgy alakul akkor nem mérgezem, és megteszek mindent azért hogy neki jó legyen.

Köszi a válaszodat.

2009. szept. 12. 13:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megint az első lennék :))) én cigitől függetlenül egyszer nagyon elszédültem a boltban, amikor sorbaálltam (még nem tudtam a piciről). És azóta is néha érzem, hogy gyengülök, de meg már nem fordul a világ. De én nem hoztam összefüggésbe a cigivel. Csak most, hogy ezen elgondolkodtam jutott ez eszembe :)
2009. szept. 12. 13:51
 4/15 A kérdező kommentje:

értem:)

Nagyon sok boldogságot Nektek.

2009. szept. 12. 14:02
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Igen, főleg ha az orrom alá füstöltek.

UTÁLOM A CIGIT!

2009. szept. 12. 14:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 2 hetes terhes lehettem,mikor rosszul voltam a cigitől. Szédültem,hányingerem lett és megfájdult a fejem. Ekkor még nem tudtam,hogy jön a baba,mégis másnap már nem gyújtottam rá,és azóta se.

30 hetes km

2009. szept. 12. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen félig bírtam elszívni,olyan hányingerem lett.Még aznap du.csináltam tesztet,mert ilyen még sosem volt azelőtt.Egy hét múlva az orvosnál pedig már láttam dobogni a picikénk szivecskéjét:)))

Persze azóta sem gyújtottam rá.

36 hetes kismami

2009. szept. 12. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Cigi, kávé, egyiket sem bírtam, pedig világ életemben nagy kávés, cigis voltam, akkor meg még a szagát sem bírtam, pedig lehettem vagy 2-3 hetes. Néha ugyan kívántam, de beleszívtam és és már dobtam is el. Mikor meg már kiderült, hogy terhes vagyok eszembe sem jutott.
2009. szept. 12. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
10 évig cigiztem az első terhességem előtt,de amint teherbe estem megundorodtam tőle,azóta sem szoktam vissza-8 éve-.
2009. szept. 12. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia én is nagy bagos voltam meg kávés de egyiket sem birom főleg a cigit ...de ha valaki az utcán pl rámfujja a füstöt arra is mérges leszek és hányingerem lesz...kávét csak kis nescafé sok tejjel.

De mikor babás lettem gyanus volt hogy a reggeli kávé a csapba landolt cigi meg nem kellett...utánna + tesztem is lett.

2009. szept. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!