Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha simogatják a hasam leválhat...

Mperat kérdése:

Ha simogatják a hasam leválhat a méhlepényem? Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem ez hülyeség!Hát én nem hiszek ezekbe de párom mindig a hasamat simogatja és többen mondták h ne simogassa mert leválik a méhlepényem stb.. a méhlepényem nem is ottvan sztem.. és a hasam simogatásának mi köze van ehhez, idegessítő h beleszólnak ..nem mindenki babonás.
2013. márc. 4. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, jót mosolyogtam:) Dehogyis. Ha ököllel ütik, vagy elesel, akkor igen, akkor leválhat a lepény, mindenképpen erős fizikai behatásnak kell történnie, hogy a lepény leváljon.
2013. márc. 4. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
megkérdezném, hogy ezt nem honnan szedi???? Durva lenne, ha ennyitől leválna...
2013. márc. 4. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez sztem is hülyeség!Én azt halottam hogy a hassimogatás beinditja a szülést:)
2013. márc. 4. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a lepény sajnos magától is leválhat, de biztos nem azért mert simogatják a hasad! Ott egészségügyi problémák állnak fent.
2013. márc. 4. 13:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezaz...énis kinyiródok ezeken és nagyon boszant hogy folyton ilyen nevetséges szarságokkal bombáznak.. sztem is egy nagy nagy hülyeség nem belülről simogatja a hasam hanem kivülröl annak meg mi az Isten köze van hozzá? sztem pont semmi de már megkérdezem tőletek mert annyira kiidegelnek ezekkel meg h ne vegyek előre cuccokat stb... már kiírtam facebookra h mindenki tartsa meg magának a babonáit!!!!
2013. márc. 4. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ritmusosan és sokáig körkörösen erősebben simogatják a 32. hétnél idősebb terhes kismama hasát akkor beindul a szülés. Régen ezzel indították be a bábák a szülést. Ez tény , de ennek kb 20-30 percig folyamatosan kell tartania. Ezt Czeizel doki mondta.
2013. márc. 4. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
A lepény nem hiszem, hogy leválik, viszont rám is rámszólt a doki, hogy ne simogassam a hasam, mert keményedést okoz, és beindítja a szülést. Én akkor 35 hetes terhes voltam.
2013. márc. 4. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem! Ha túl sokat simogatják, az keményedést, esetleg görcsöt okoz, de lepényleválást biztos nem!
2013. márc. 4. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
*okozhat
2013. márc. 4. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászom honlapján az olvasható hogy ha pl. görcsök vannak pl. akkor tilos simizni, "irritálni" a pocakot.
2013. márc. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!