Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék hogy ne meszesedj...

Mit tehetnék hogy ne meszesedjen a méhlepényem mégjobban?

Figyelt kérdés
36+5napos kismama vagyok.Sosem dohányoztam még is meszesedik a méhlepényem(jobban mint kellene)tudom h már nincsen sok hátra de azért félek h baj lesz ebböl.Nem volt problémamentes a terhességem sajnos...nagyon félek hogy esetleg nem veszem észre idöben h levált a lepény.Mit lehetne csinálni ezzel??vagy ilyenkor már semmit?járt már valaki így?
2013. jan. 14. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én ma vagyok 36 hetes.Többek között nekem is ez a problémám.

Pénteken derült ki,hogy 3st.a lepény egy-egy infarktussal.

3x1 Doxiumot írt fel a doki és pihenést(oldal fekvést),fehérjedús étrendet javasolt.

Nekem még pluszban jóval kevesebb a magzatvizem is és a baba is kisebb 1héttel a koránál:(

Holnap UH. meglátjuk mi lesz,valószínű be kell feküdjek.

De azt mondta míg az áramlás jó,nincs gond a lepénnyel.

A kevés magzatvíz ad okot inkább aggodalomra.

Pihenj amennyit csak tudsz!

2013. jan. 14. 10:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem néztek áramlást múlthéten ott nem volt baj,a magzatvizem is normális.Csak azért félek mert már annyi minden volt a terhességem alatt hogy rám hozza a frászt minden érték ami kicsit is rossz.:S nekem nem írtak még fel semmit.Akkor nem lehet nagy baj ugye?csütörtökön megyek a 4.uh-ra,CTG-re meg a dokimhoz.
2013. jan. 14. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:

milyen stádiumban van a lepényed?

Egyidősek vagyunk, és nekem is ez a gondom. Már egy hónapja 3-as stádiumban van az enyém. Sok pihenést javasoltak, mert így nem veszem el a energiát a lepénytől, és jobban tud a keringés működni. Néznek már több hete nst-n, eddig minden jó! Nem kell aggódnom. Csak sűrűbben vizsgálnak. Figyeld a magzatmozgást, és ha nem érzed 2-3 óránként a babát, akkor be kell menni a kórházba!

2013. jan. 14. 11:14
 4/5 A kérdező kommentje:
3mas nekem is.Nem lehet h a sok vas amit szedek az is rásegít a meszesedésre?
2013. jan. 14. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
terhesség alatt nem igazán szokott sok vas lenni :) vérnyomásod rendben? mert még az lehet a leggyakoribb kiváltó ok a dohányzáson kívül. Illetve a dohányzásnál elég, ha valaki körülötted füstöl. Nálam egyik tényező sincs.. még is így vagyok.. :( annyit mondtak, hogy így szinte biztos, hogy előbb érkezik a baba. Utolsó voltam
2013. jan. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!