Magzati adókedvezmény igénybevétele után, ha elmegy a baba, akkor azt tényleg vissza kell fizetni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 12:57
1/6 anonim válasza:
Ilyenről én nem hallottam. De nem tartom valószínűnek. Valószínű csak, hogy attól a hónaptól nem jár, amelyik hónapban elment a baba. :(
2/6 Golan Trevize válasza:
Nem.
Bővebben: nincs külön olyan, hogy "magzati adókedvezmény", hanem a családi adókedvezményt lehet igénybevenni magzat után is.
Probálok minél kevésbé morbid lenni, de addig jár, amíg a magzat/gyermek él.
Ha egy gyermek meghal, akkor sem kell visszafizetni semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, utána néztem, nem kell visszafizetni. Nem elég az ember baja, meg még ilyennel rémisztgetnek. Köszönöm azért a válaszokat!
2013. márc. 4. 13:17
5/6 anonim válasza:
Sajnos én is így jártam. Nekem külön szóltak, hogy jár az adókedvezmény. Mi visszamenőleg kértük, és már meg is kaptuk. Szóval nem kell aggódni ami jár az jár. És én még megkaptam az egyszeri anyasági támogatást is a 64.215Ft-ot.
6/6 A kérdező kommentje:
Adóbevallás miatt került ez szóba, de jó, hogy nem kell visszafizetni. Kedves utolsó válaszoló, akkor ti már a vége felé vesztettétek el a picit, hogy járt az anyasági? Nagyon sajnálom! Mi 19 hetesen. Elég nehéz még mindig.
2013. márc. 5. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!