Pajzsmirigy aluluműködős kismamák, nektek nem volt magas a pulzusotok a gyógyszertől?
Volt 2 vetélésem, magas Anti tpo miatt (2600, 60 helyett), és igaz a TSH-m aránylag jó volt, meg a T3, T4 is kaptam gyógyszert rá 50-es Eutryrox-ot.
Tudom ez nem túl magas dózis, de most a vérvétel után romlottak az értékek, a T3, és T4 nagyon rossz lett, ezért emelnünk kellett 75-re az adagot.
Már eleve magas volt a pulzusom, és igaz ezzel nem volt eddig problémám, a doki mondta, hogyha szarul érzem magam akkor csökkentsem az adagot, egyik nap 50-re másik nap 75-re, szóval felváltva.
Most nyugalmi állapotban is 115 a pulzusom és tegnap este már nagyon rosszul voltam, így ma már csak 50 et vettem be!
Nektek volt a pulzussal gondotok? A szülésnél nem volt ebből gond? Ha nem javul az eredményem akkor nyilván tovább kell szednem a bogyót, de akkor mi lesz a pulzusommal?
Köszönöm!
Hát okosat nem tudok neked írni (én 4,7-es TSH-ra kaptam 50-es eutyroxot, egyik nap egészet, másik nap felet kell bevennem, de nekem szépen visszaállt 2,45-re az értékem, nem volt semmi tünet) - de én mindenképpen a dokimmal egyeztetnék erről, lehet mégis sok neked az 50/75 kombináció.
Én 4,7-es TSH-ra kaptam szintén 50-es eutyroxot, úgy hogy egyik nap egészet, másik nap felet kell bevennem. Doki mondta hogy kezdetben tapasztalhatok kézremegést is, de nem volt semmi.
Hát most jut eszembe, hogy rosszul írtam, mert az elején én is csak 25 öt szedtem utána lett 50..
Sajnos a romló értékeim miatt kénytelen vagyok szedni, mert ha most elvetélnék, akkor nem is tudom mi lenne... Inkább vállalom a magas pulzust, meg a mellékhatásokat..
Ezt a kombót most keztem el ma hogy felváltva szedem, eddig már egy hónapja a 75-öst szedtem, és csak most kezdődött a gond... úgymond a rosszullét.. Most várom a leletemet, mert múlt héten is voltam vérvételen, és ha az jobb lesz akkor megnyugszok.. de addig nem hiszem..
igazából csak az érdekel, hogy ha még esetleg magasabb lesz ettől is a pulzusom akkor okozhat az gondot a szülésnél? A vérnyomásom egyébként tökéletes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!