Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesti Szent János kórházba...

Budapesti Szent János kórházban barki szulhet?

Figyelt kérdés

Nem akarok orvost fogadni, sem alapitvanyi szobat.

Csak az eppen ugyeletes muszakra bizom magunkat.

6. keruletben lakom.

Mit tudtok mondani? Csak jot hallottam idaig rola.

Tudok ott szulni?

2013. márc. 2. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom csak akkor, ha van fogadott orvosod, vagy az ellátási körzetbe tartozol, akkor szülhetsz ott, nah meg ha beesel, hogy elfolyt a vized, beindult a szülés. Egyébként nem...

Én ott szültem egyébként fogadott orvossal, mert én sem az ellátási területen lakom, és én is csak jókat tudok róla mondani, kulturált szülőszobák, és a gyermekágyas osztály is jó!

2013. márc. 2. 23:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ott szültem és fogok is, fogadott orvossal.

Mikor az elsőt vártuk, még csak az állandó lakcímem volt meg, szüleimnél, egy dél-alföldi városkában...

Mondta is az orvosom, hogy jó lenne a szülésre valami "közelebbi" címet szerezni. Persze be is jelentkeztünk a II. kerületi albérletünkbe.

Múlt nyáron el akartam menni rákszűrést csináltatni, és azt mondták nem láthatnak el, mert a II. kerület nem oda tartozik... Most hogy ismét terhes vagyok, felkerestem az orvosom magánrendelőjét, meséltem neki hogy jártam, és csak rázta a fejét, hogy milyen mufurcok az asszisztensek. Hogy utasíthatnak el valakit aki ott szült, és továbbra is ott akarja kezeltetni magát...

Szóval nem tudom mi lenne veled...

Nyilván ha beesel az utcáról elfolyt magzatvízzel és fájásokkal akkor (gondolom) nem küldenének tovább, de ha mondjuk kihívod a mentőt otthon, az tuti nem oda fog vinni, hanem ahova tartozol.

2013. márc. 3. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!