Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat a magzatnak a kazánból...

Árthat a magzatnak a kazánból kiáramló füstszag? A többi lent.

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok és vegyes tüzelésű kazánunk van, fával tüzelünk. Általában a férjem rakja, de ma dolgozik és én mentem le megnézni. Lehet, hogy előbb kellett volna, mert közben már csak parázs maradt, dobtam rá egy-két fát, de nem akart begyulladni. Ezért dobtam rá kartonpapírt, újságpapírt, és újra begyújtottam, de eközben azért jött ki füst a kazánból, bár próbáltam takarni az arcomat a kabáttal. Ez kb. fél órás próbálkozás volt, sikerült is, de most félek, nehogy a füstszag miatt baja legyen a babának. Szerintetek mennyit ártottam vele?

#füstszag #árt-e a magzatnak
2013. márc. 2. 16:58
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem nem ártottál a babának. Ha végig mész az utcán, több káros anyagot szívsz be, mint így.
2013. márc. 2. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az elég érdekes lenne, ha minden terhes nő magzatának baja lenne abból, hogy begyújtott az Anyukája. Konkrétan mi megfagytunk volna már egy pár télen, ugyanis mindig én kezelem a kazánt, én is hamuzom, én takarítom.
2013. márc. 2. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
:D Aranyos kérdés. Terhességem alatt az egész telet végigtüzeltem, salakoltam, néha füstcsövet kormoltam,ha kellett. Sőt még fát is vágtam. És akkor még sorolhatnám, meszeltem , festettem. Nem beteg vagy , hanem áldott állapotos, ami nem azt jelenti, hogy megáll a világ. Nem kell túlparázni. Lényeg, hogy ne ülj be a szekrénybe technocolt szívni:D
2013. márc. 2. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Hú, utolsó, de jó hogy mondtad a tehnokolt...pedig én szoktam...nem is tudtam, hogy árt:)))))))
2013. márc. 2. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Látod, mire nem jó a GYK.:) Szóval jó ha visszaveszel még ha nehéz is :-D. Majd utána.....:)
2013. márc. 2. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megnyugodtam.

Tudom, hogy nem kellene mindentől parázni, de tavaly beteg lett a babám (szívfejlődési rendellenesség)és a 21. héten elvesztettem, és most már ezt a kis magzatot mindentől féltem. Köszi még egyszer!

2013. márc. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!