Mit tegyek ha mindentől hányingerem van? 6hete 5 napos vagyok.
Figyelt kérdés
Nem tudok enni semmi nem izlik a főtt ételre rá se tudok nézni.Gyümölcsöt joghurtot tudok csak enni mit kéne ennem?A hust sem birom megenni.2009. szept. 11. 18:59
11/12 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez volt a legelején. Hús max ami egy zsemlében van. De nem is muszáj a hús. Egyél sajtot igyál tejet főzelékek nagyon jók abba csak só meg vegeta kell és könnyen csúszik. Egyél könnyű leveseket és sok gyümölcsöt. Próbálj sokszor keveset enni és nem lesz hányingered. Utazás közbeni hányingerre én sós mogyorót rágcsáltam szép lassan az nagyon bevált. Amúgy még krémtúróval és vaníliás pudinggal vészeltem át. Én is fogytam három kilót de ez nem baj. Most 13 hetes vagyok és egy héten kb kétszer eszek húst ha megkívánom, és mostanában kezd megjönni az étvágyam de hányinger még most is van. Még nagyon kevéske elég a picinek csak a vitamint ne hagyd abba.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segitőkész válaszokat.Kipróbálok mindent amit lehet.
2009. szept. 12. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!