ugyan ez volt velem is minden kaját romlottnak hittem.de amióta szedek terhes vitamint azóta ez megszünt illetve egyhült a reggeli hányingerre B6 vitamint szedek :) kellemes babavárást:)
2009. szept. 11. 19:02
2/12 A kérdező kommentje:
Szedek Elevitet én is de nem mulik semmit félek hogy baja lesz a babának ha nem eszem rendessen.
2009. szept. 11. 19:06
3/12 anonim válasza:
Szedjél mindenképpen B6vitamint és gyömbértablettát. A terhesvitamint nem feltétlenül kell szedni, van akinél pont az okoz hányingert. Nekem még a sós kekszek is sokat segítettek. Ne aggódj, idővel jobb lesz. Próbálj meg zöldséget, gyümölcsöt enni és sok folyadékot inni. Húsra én 12 hétig rá sem bírtam nézni, még a szagát is utáltam. És most jut eszembe, életemben annyi ciromfagyit nem ettem, mint akkor, tuti volt hányinger ellen.
Boldog babavárást!
2009. szept. 11. 19:09
4/12 anonim válasza:
Ne aggódj,az első három hónapban én sem nagyon ettem nem kívántam semmit. Sőt fogytam is,aggódtam hogy baja lesz a babámnak. Szedek terhes vitamint,de nálam nem zavart be. Most már lassan 16hetes leszek,és folyton éhes vagyok néha meg tudnék enni egy lovat is. Most már azon aggódom hogy nagyon meghízom. Boldog baba várást.
2009. szept. 11. 19:22
5/12 anonim válasza:
Nekem is borzasztó hányingerem van... Én is az összes húst büdösnek érzem, szinte vizen és gyümölcsön élek. Ma reggel alig bírtam kimászni az ágyból, de van egy 9 hós kislányom, neki nem mondhattam, hogy anyának hányingere van. Én is elevitet szedek, a gravidától hánytam is, ettől legalább "csak" hányingerem van. Citromfagyi nekem is bevált, és 1 deci hideg traubisodát engedélyeztem, az is jó egy ideig.
2009. szept. 11. 19:48
6/12 anonim válasza:
Nekem a pattogatott kukorica vált be. Különben én sem bírok ránézni se semmire, de ha sikerül az első pár falatot legyűrnöm abból ami a legkevésbé utálatos, akkor a 4. falattól már könyebben megy.
2009. szept. 11. 20:07
7/12 anonim válasza:
Nekem a hústól,meg a fokhagymától van undorom,és levesen,gyümölcsön,meg péksütin élek egyelőre!:)9 hetes km)
2009. szept. 11. 20:34
8/12 anonim válasza:
A 12. hétig abba ne hagyd a terhesvitamint! Inkább a hányinger, mint a baba esetleges károsodása folsavhiány miatt. A terhesvitamin azért fontos, mert az idegcső-záródásos rendellenességek (agy-és koponyahiány, nyitott gerinc) 92%-át ki lehet védeni vele, ha fogamzástól legalább a 12. hétig szedik.
Nekem is borzalmas émelygéseim, hányingereim vannak, ráadásul egész nap, de azzal biztatom magamat, hogy már csak 4 hét, és remélhetőleg vége, mert kialakul a lepény, ami átveszi a progeszteron termelését, és ezzel kiegyensúlyozottabbá válik a hormonháztartásom.
8+4h kismama
2009. szept. 11. 22:34
9/12 anonim válasza:
Hányingerre próbáld ki a Cocculine nevű vény nélkül kapható homeopátiás bogyót. Nekem bevált! Előtte szedtem még a Renniet is, de az csak nagyon rövid ideig szüntette meg a hányingert. Utána remélhetően tudsz majd több mindent enni.
2009. szept. 12. 08:51
10/12 anonim válasza:
Nallam sem volt maskent sajnos. Sot en meg raadasul a szagotat sem birtam. A kocsiba utazastol rosszul voltam, mert nem birtam az auto szagat aztan a mentolos nozi segitett, igy nem rokaztam minden reggel a kocsi lattan munkaba menet. Nallam a 12 heten enyhult a hanyinger es tudtam enni fott kajat is. Most 17 hetes vagyok, a husra meg mindig ra sem tudok nezni es sajnos a kocsi szagat mai napig nem birom igy a mentolos nozimmal utazom. Nekem nem lett semmi hatranyom abbol, hogy nem tudtam csak gyumolcsot meg tejtermeket enni. Eddig minden eredmenyunk jo es a baba is szepen novekszik. Amiota megtudom enni a fott etelt vissza is jottek a lement kilok. Boldog babavarast! Ja es vitamint en is szedtem naponta es a 16-dik hettol ketnaponta szedem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!