Ha szomorú vagyok és stresszes életet élek mert vannak gondjaink az árthat a babának?
Figyelt kérdés
Mindent megteszek hogy ne idegeskedjek de nagyon nehéz. Újra kell valószínű kezdenünk az életünket mert elveszítjük az épülő házunkat egy személy miatt aki nem adta vissza a pénzünket.Várom a válaszokat amit nagyon köszönök.2009. szept. 11. 18:32
1/9 anonim válasza:
Húgom vőlegénye meghalt terhessége alatt. Gondolhatod, milyen állapotban volt... A kislánya most 7 éves, boldog, jókedvű, extraokos, szép gyerek!:)
Ezzel nem buzdítani akarlak a szomorkodásra!:D Boldog babavárást!
2/9 A kérdező kommentje:
Úr Isten ! Az én fájdalmam nem is ér a közelébe a húgodéhoz. Nagyon sajnálom. Igaza van mindenkinek aki azzal támogat hogy egészség legyen és ne veszítsük el egymást. És gondolnom kell a kisfiamra és a pocaklakóra. Köszönöm hogy írtál igaz nagyon szomorú amit írtál. Remélem a kislány erőt ad a húgodnak .
2009. szept. 11. 19:05
3/9 anonim válasza:
az én babámat nem akarja az apukája.:'(
4/9 A kérdező kommentje:
Miért nem akarja a babát?
2009. szept. 11. 19:13
5/9 anonim válasza:
hat "lanyok" es meg en vagyok elkeseredve mert kevesebb penzt kapok mint addig amig dolgoztam. hat ezek utan egy szavam sincs.
a kerdezonek meg csak anyit hogy ha az anyagiak el is vesznek de ne hagyja hogy a csaladi elete ra menjen nem er anyit a vilagon semmi hogy az egeszseguk, a baba nyugalma menjen ra. ne feled az anyagiak mindig potolhatok!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem hagyom , de nehéz azt elfogadni azt hogy a telek áráért mennyit dolgoztunk és még mennyi pénzt tettünk bele az épülő házunkba. Oda terveztük az egész életünket. És most a bank elviszi a házat a tartozásunk meg a csillagos ég mert én is futok a pénzem után.Nagy összegekről van szó.De probálok mindent megtenni hogy a babával ne legyen baj mert azt nem élném túl ha valami baja lenne .
2009. szept. 11. 21:02
7/9 anonim válasza:
En tanultam amikor teherbe estem es nem is itthon, a partnerem csodbe jutott, szetvaltunk, o nem tamogat, nekem nincs mibol elnem, mert nem raktam felre, a baba veletlenul jott, hazakoltoztem, tengodok, csak gyes lesz es csaladi potlek, megis boldogan, szamolom a napjaimat szulesig, ahogy tehetem munkat fogok keresni, megis tele vagyok szeretettel es bizom magamban hogy megoldom.
8/9 anonim válasza:
Megértem, hogy szomorú vagy és aggodsz! De probálj a jó dolgokra koncentrálni. Az a fontos, hogy van szerető családod és szeretet. Ez a legfontosabb és nem a ház és az anyagiak. Ezek olyan közhelynek hangzanak, de ha belegondolsz ettől leszel boldog és nem attól, hogy van egy házad. Ha elveszítitek a házat, hát elmentek albérletbe és úgyis boldogok lesztek, mert egymásban van a boldogság, nem a tárgyakban. Gondolj bele, hogy külföldön nagyon sok országban bérelt lakásban élnek, nincs saját. Ez csak nálunk "divat". Az élettel foglalkozz, azzal, hogy boldog légy, mert egy életünk van. Most kell boldognak lenni. A pénz és a ház hidd el, hogy nem boldogít! Bérelt lakásban is lehetsz ugyanolyan boldog. Söt!
9/9 A kérdező kommentje:
NAgyon szeretném hogy visszakapjuk a pénzünket és akkor minden rendbe lesz , de ha nem akkor még albérletbe se tudunk menni mert annyi kiadásunk van( és ha a ház elmegy a bank elviszi akkor a kivitelező felé még megmaradt az adósságunk) hogy nem tudnánk fizetni egy albérletet. SZóval ez nagyon nehéz de remélem minden rendben lesz. Köszönöm a biztatásokat.
2009. szept. 13. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!