Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a méhlepény elkezd leválni...

Ha a méhlepény elkezd leválni azon tudnak még segíteni valahogy? Csak elméleti kérdés?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 11:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem tegnap volt orgazmusom nem tudom, hogy 1 nap elteltével jelentkezne, ha gond van?
2013. márc. 2. 14:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Na úgy látszik nem az volt, mert azóta se látok semmit! Pedig nagyon figyeltem úgyhogy kicsit megnyugodtam :D
2013. márc. 2. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
De, éppenséggel lehetett orgazmustól is, szóval nem érdemes tovább aggódnod.:) A terhesség alatt megnő a nemiszervek, a hüvely, a méh vérbősége. Ilyenkor előfordulhat, hogy szeretkezés közben, vagy orgazmus hatására egy felületi hámsérülés, vagy hajszálér ilyen barnázós foltot okoz. Ennek semmi köze nincs a méhlepényhez, de még csak a babához sem. Valószínűleg a hüvelyedből indult, és már el is múlt.
2013. márc. 2. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Az 1-es válaszoló vagyok. Nyugodtan lehetsz, nincs semmi baj. Nekem a lepényleválás friss élénkpiros erős vérzéssel járt, az sohasem barnázás.

A terhesség előrehaladtával nekem is egyre fentebb "csúszott" a lepény, így hétről-hétre egyre jobban megnyugodhattam.

Szerintem ne aggódj, boldog babavárást!

2013. márc. 3. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!