Pontosan mikor születtek a gyerekeid a kiírthoz képest? ( pl 38+5, stb) Hány éves voltál ekkor? Hogy indult? (fájások, vagy elfolyt a magzatvíz? ) Mekkora lett a baba?
33 éves voltam
39+5 napra született a fiam
3640 gr, 55 cm volt
sürgősségi császár lett, mert én fertőzést kaptam
OFF első kettő mi rosszat írhatott?
Na ez jó kérdés..hogyan lehet ilyen kérdésnél nem hasznos egy válasz? (Én nem pontozok le senkit soha.)
Nekem az első Kisfiam 40+3-ra született, 3560 g-al és 54 cm-el. 25 éves voltam, nem volt előjele, hajnalban elfolyt otthon a magzatvíz.
Most várom a második Kisfiút, 39+0-nál tartunk, 27 vagyok és nagyon kiváncsi. Még nem is érzem nehézségnek a terhességet, nem tudom mikor érkezhet....
35+4
24 éves voltam
a magzatvíz kezdett szivárogni
2600 gramm, 53 cm, kisfiú
22 éves voltam, programozott császár volt, pontosan aznap mikor beléptünk a 39. hétbe :)
2900 gr és 52 cm
1.41.hét fájások,burokrepesztés 10 óra vajudás.23 voltam.4250 grammal és 56 cm-rel született a fiam.
2.még nem tudni,most vagyok 35+2 hetes.26 leszek.születésnapom elötti napra vagyok kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!