Hányas méretű pelusból mennyit érdemes megvenni?
Mi eddig mindegyikből vettünk 1 csomagot.
A newbornból 28 darabosat
A 2 miniből 42 darabosat
Meg még vettünk a 3. is
Vegyünk még esetleg valamiből többet?
Hát 4-t nem vettetek ? :) csak vicceltem
nem kell felesleges. elöször az 1-t fogjátok használni. elsö lányomnál 2 csomag kellett 4 kilóval született.
második lányomnál kb 1,5 hós koráig használtuk azt, ö 3,5 kilóval született.
Szia!
Jól feltankoltatok, már 3-as is. :)
Szerintem egyelőre elég.
Mi 43 db-s newbornnal mentünk a kórházba a lányommal. Ott kb a 1/3-a fogyott el. A köldönkcsonk védelme miatt itthon a 2-est használtam, amíg a csonk le nem esett. Utána gyorsan elhasználtam a maradék 1-est. A 2-es már tovább jó, de a lányomnál már 2,5 hósan a 3-ast használtam mert husis volt mindenhol.
A fiamnál annó nem is vettünk 1-est, mert nagy baba volt az uh-k szerint. A hirtelen császár után szereztünk be 1-est.
Egyelőre elég, talán a 2-esből vehettek még 1-2 csomagot, ha 42 db-os a csomag. Kezdetben azért több pelus fogy. Minél nagyobb a méret, ált. annál tovább jó. Ha meglesz a baba, tudtok még venni. Mondjuk egy rögtön 4 kg feletti babánál már a 2-es méret is necces lehet (a lányom kb. 4kg lehetett, de a 2-es már szűkös volt a hurkák miatt)
Amúgy milyen fajta pelus?
Én Pamperst használok és azt látom, hogy ugyannál a méretnél (pl. 2) a Premium Care nagyobb mint az Active.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!