Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39. héten volt e valakinek 87...

39. héten volt e valakinek 87 mm a BPD-je? Nekünk ennyit mértek és riogatnak hogy kicsi a babám feje. A HC meg 320 mm. Eléggé megijesztettek.

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam 38 hetes uh-n, és nekem is kicsi a feje. 86mm-t mért a doki. De nekem mindene kissebb, 302 a HC. De a 32 hetivel össze vetettük, és ahoz képest arányosan nőtt, csak kisebb. Ja, és azzal nyugtatott még, hogy az 5 éves lányom 6 nappal a kiírt dátum előtt született 2750g és 47 cm-vel . Tehát azt mondta hogy ne akarjak 4 kg-s gyereket szülni. Ezzel nyugtatott, attól függetlenül eléggé aggódom, nehogy legyen valami gond.
2009. szept. 15. 13:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Ne aggódjunk, a dokik biztos tudják. Ma egy másik orvossal beszéltem ő is azt mondta hogy alkatilag kisebb. Én sem voltam nagy baba.
2009. szept. 15. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!