Miért barnázok minden orgazmus után?
Figyelt kérdés
Hüvelyi behatolás nem történt. Az orgazmus is okozhat barnázást?2013. márc. 1. 11:05
11/15 anonim válasza:
Egy orgazmustól simán elmehet a baba!! Ilyen esetben ne az anyukádra hallgass!
12/15 anonim válasza:
Kedves kerdezo!Mintha magamat hallanam,nekem eloszor a 13.heten volt barnazas,orgazmus utan,kb 3napig tartott.A korhazban mindent megneztek,nem lattak semmi bajt.En sem mondtam nekik hogy orgazmusom volt..Most pont en is a 15.heten jarok,es par napja ismet volt orgazmus,ra par orara a barnazas..Megint korhaz.Ott jottem ra hogy valoszinuleg ettol van,a vizsgalat vegen mondtam a szulesznonek es o mondta hogy ez akkor attol lehetett mert most sincs semmi elvaltozas.Ja es mosolyogva hozzatette hogy ez normalis...En mindenesetre nem akarok tobb orgazmust,de nagyon nehez mert hihetetlenul kivanom a ferjemet..:( Nekem is azt mondtak hogy ettol nem mehet el a baba,ez akkor veszelyes ha nyilik a mehszaj.-Ezt mondtak!De en azert hanyagolom ezek utan,mert nagyon ijeszto..:) Pihenj mig el nem mulik!Jo babavarast neked!:) 15+5hetes km
13/15 anonim válasza:
Hát az én orvosom meg azt mondta, hogy hiába vagyok teljesen zárt, a barnázás miatt...ami egyébként nekem még csak nem is napokig tartott, hanem csak aznap...hogy jobb, ha hanyagoljuk. Pedig én már az utolsó trimeszterben voltam, nem hetes!!!!!!
Úgyhogy én semmi esetre sem kockáztatnék, ahogy nem is tettem...nekem nem ér annyit...de Te tudod....
14/15 anonim válasza:
kimaradt, bocsi, szóval nem 15 hetes, hanem jóval idősebb...
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 12/14-es válaszoló, hát azt hiszem én is hanyagolom az orgazmust, de most tényleg emiatt nem fogok dokihoz rohanni. Ugyanez volt nálam is, hogy a méhszáj zárva volt amikor megvizsgált a doki és semmi problémát nem látott a baba körül. Pihengetek és ennyi és már nem is barnázok most estére....
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 1. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!