Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik tippelnek egy kép alapján...

Akik tippelnek egy kép alapján, hogy fiú vagy lánybaba van e a pocakban mi alapján döntik el?

Figyelt kérdés

Még én nem tudok képet feltölteni mert még nem igen látszik a pocakom. De érdekelnének a szempontok, hogy mi lapján döntötök? Hasra ütés? Pocak állás? Ha igen akkor miket figyelsz a pocakon?

Köszönöm szépen a válaszokat.

2013. márc. 1. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
röntgenszem
2013. márc. 1. 07:51
 2/9 anonim ***** válasza:

az én tippelős kérdésem pont a tied alatt van... :)

Egyébként azt mondják, hogy a csúcsos pocakban fiú lakó van... :) A kicsit laposabba meg kislány... :)

2013. márc. 1. 07:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen néztem is a pocidat. :) Pont onnan jövök igaz még nem válaszoltam rá.

Csak azért mert ő már a második babám a lányomnál totál fút mondtak és kislány lett belőle. Hát nem tudom majd kiderül.

Megyek is és válaszolok a kérdésedre. :D

Köszönöm a válaszokat megy a zöld kéz.

2013. márc. 1. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:

A szép kerek pocakban lány, a csúcsosban fiú szokott lenni.

Mondjuk ha valaki kövér, ez nem igaz, mert annak nem látszik olyan szépen a méhe formája, mint aki vékony/normál súllyal kezdte. Terhességet!

Az első terhességem 60 kilóval kezdtem, kerek hasam volt, lány lett.

Most 90-el kezdtem a terhességet, alapból volt pocakom, csak kiteljesedett a terhességgel, kifeszült, kerek most is, de a kövérség miatt!

Abból gondoltam ez most nem lány lesz, mert az első terhességnél se egy rosszul lét, semmi nem volt, most meg savam van, hányinger, fáj a hátam, állandóan fáradt vagyok, nem tudok aludni... és a 24. Héten derült ki Fiú!

2013. márc. 1. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Pocakraütês???? :0
2013. márc. 1. 08:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Én csak úgy gondolok egyet,ahogy ránézek és azt írom. Tudom,hogy nem mérvadó,de visszagondolok a sajátom formájára és ez alapján is tippelek néha.
2013. márc. 1. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy a tippelés, ha néha mégis írok nemet, akkor magamból indulok ki. AZ pedig: ha fiú, akkor gömbölyű. Pedig mindenki azt írja, ha fiú, akkor csúcsos, de nekem szép gömbölyű pocim volt (pedig csak baba volt, háj nem) és a jelek szerint most is olyan lesz.
2013. márc. 1. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez azert vicces..Gombolyu vagy csucsos,ez attol fugg hogy milyen iranyban no a mehe valakinek,nem a gyerek nemetol..:) De azert vicces igy tippelgetni..:)
2013. márc. 1. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
De 90%-ba bejön hogy csúcsos =fiú, kerek=lány!!!
2013. márc. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!