Akik tippelnek egy kép alapján, hogy fiú vagy lánybaba van e a pocakban mi alapján döntik el?
Még én nem tudok képet feltölteni mert még nem igen látszik a pocakom. De érdekelnének a szempontok, hogy mi lapján döntötök? Hasra ütés? Pocak állás? Ha igen akkor miket figyelsz a pocakon?
Köszönöm szépen a válaszokat.
az én tippelős kérdésem pont a tied alatt van... :)
Egyébként azt mondják, hogy a csúcsos pocakban fiú lakó van... :) A kicsit laposabba meg kislány... :)
Igen néztem is a pocidat. :) Pont onnan jövök igaz még nem válaszoltam rá.
Csak azért mert ő már a második babám a lányomnál totál fút mondtak és kislány lett belőle. Hát nem tudom majd kiderül.
Megyek is és válaszolok a kérdésedre. :D
Köszönöm a válaszokat megy a zöld kéz.
A szép kerek pocakban lány, a csúcsosban fiú szokott lenni.
Mondjuk ha valaki kövér, ez nem igaz, mert annak nem látszik olyan szépen a méhe formája, mint aki vékony/normál súllyal kezdte. Terhességet!
Az első terhességem 60 kilóval kezdtem, kerek hasam volt, lány lett.
Most 90-el kezdtem a terhességet, alapból volt pocakom, csak kiteljesedett a terhességgel, kifeszült, kerek most is, de a kövérség miatt!
Abból gondoltam ez most nem lány lesz, mert az első terhességnél se egy rosszul lét, semmi nem volt, most meg savam van, hányinger, fáj a hátam, állandóan fáradt vagyok, nem tudok aludni... és a 24. Héten derült ki Fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!